Luk

Luk

Medier: Bales bagland er i dialog med Cardiff

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Gareth Bales fremtid kan meget vel være i Cardiff, onsdag har han besøgt klubbens træningscenter, og baglandet arbejder på et skifte, skriver engelske medier. 

Gareth Bale er fortid i Real Madrid, den 32-årige kantspiller får ikke forlænget sin kontrakt i den spanske hovedstad, derfor er han på jagt efter en ny arbejdsgiver. 

I sidste sæson var det meget småt med spilletid til Bale, han har derfor udtalt, at han skal finde en ny klub, hvor han kan få den rette tillid, så han kan stå skarpt til den kommende VM-slutrunde i Qatar. 

Onsdag kunne WalesOnline berette, at Bale har har været på besøg hos Cardiff, og han han har holdt samtaler med manager Steve Morrison. Samtidig skulle klubbens ejer være meget interesseret i at tilknytte Bale, da han er betragtet som Wales’ bedste fodboldspiller. 

BBC kan også oplyse, at Bales agent er i dialog med Cardiff, men at agenten fortsat holder mulighederne åbne. 

Ifølge mediet tjente Bale omkring 5 millioner kroner om ugen i Real Madrid, og superstjernen er helt klar over, at han ikke kommer til at tjene i nærheden af det beløb i en ny klub, derfor skulle lønnen ikke være et problem i forhold til et skifte til Cardiff. 

Cardiff blev i sidste sæson nummer 18 i Championship, dermed venter der Gareth Bale en noget anden tilværelse, hvis et skifte falder på plads. 


Af Nicolai Sand

5 kommentarer

LarsHD 16:40          
Utroligt han er klar til, at gå så langt ned af karrierestigen. Er der virkelig ikke større klubber der er interesserede?
brefsgaard 18:16          
Vildt nok at skifte fra La Liga til Championsship men så på den anden måde. Er Cardiff ikke fra Wales og blandt de største klubber der? Og hvis han har planer om at spille max 2 år mere kan han måske gøre det til en PL klub igen
IQlight 19:16          
Tror Cardiff(-Newport) er den største med margen. Ca 4 gange større end Swansea.
Så det svarer vel lidt til FCK, bortset fra at der vist ingen andre nævneværdige klubber er i byen, så på en måde større end FCK.
Jeg mener at rugby så er en del større end fodbold i Cardiff, men der er nok en der kan spæde min spage viden op
HamFraStenbroen 00:14          
Jeg blev næsten forpustet af at læse den artikel. Hold nu op, hvor er det sproglige niveau lavt herinde.

Journalistens tegnsætning er jo helt på månen. Der er nærmest fejl i hver sætning - måske fordi der ikke sættes et eneste punktum, men blot 10 kommaer.
Lebongo 13:43          
Han må have nogle yderst besynderlige krav den gode Bale, eller også ved alle andre noget jeg ikke ved. Synes sidst Spurs lejede ham at han gjorde det hæderligt. Så lidt overrasket over der ikke er flere klubber han bliver kædet sammen med.


Ps. Hvis han har tjent 5 mil om uuuuugen! shit så kan han godt tåle at gøre det hele gratis.

Det vel 260 mil om året!!!!!!!!!!!! av av av!
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni