Luk

Medier: Bayern-profil vil til Real eller Barcelona

| Bundesliga | 27 kommentarer

Infoboks

David Alaba har afvist idéen om et skifte til Manchester City. Han vil i stedet til Real Madrid eller Barcelona, skriver flere tyske medier.

Bayern Münchens mangeårige profil David Alaba har sammen med sin far og rådgiver allieret sig med stjerneagenten Pina Zahavi.

Det skriver München-mediet TZ og tilføjer, at 27-årige Alaba er begyndt at kigge sig omkring, da han kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Bayern.

Alaba har selv en ‘hemmelig’ drøm om at komme til Real Madrid, men Zahavi har forsøgt at lade sin nye klient indgå i en byttehandel med Manchester Citys Leroy Sane.

Den plan er gået gået i vasken, da Alaba ikke er interesseret i et skifte til Manchester City, der står til to års udelukkelse fra de europæiske turneringer, skriver TZ.

Sport Bild og Bild følger op på historien, og herfra lyder meldingen, at det var klubberne, der fik idéen om at bytte Alaba med Sane - ikke Pina Zahavi.

Hverken Alaba eller Zahavi kigger mod England. Bild og Sport Bild skriver i stedet. Til gengæld kigger man mod Spanien, hvor Real Madrid og Barcelona er interesserede.

Alaba, der blevet omskolet fra midtbanespiller til venstreback eller stopper, har spillet 372 kampe for Bayern München.


Af Mikael Blond
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts