Luk

Luk

Medier: Defoe overvejer Sunderland-comeback

| Sunderland | 0 kommentarer

Infoboks

39-årige Jermaine Defoe er ikke helt klar til at lægge støvlerne på hylden endnu, og han overvejer derfor en retur til Sunderland, hvor han fik en stærk tilknytning til klubbens fans under sit seneste ophold.

Jermaine Defoe har været transferfri, siden hans kontrakt med Rangers udløb i sidste uge, men den 39-årige angriber vil gerne have en sidste tur i manegen, inden han lægger støvlerne på hylden.

Defoe ønsker angiveligt selv at spille 2021/22-sæsonen til ende, og destinationen for englænderen kunne meget vel blive Sunderland i League One. Det erfarer adskillige engelske medier.

Det menes, at veteranen har stående tilbud fra et par Championship-klubber foruden Sunderland, men at båndet til netop The Black Cats, som blev særligt styrket af Defoes involvering i den seks-årige dreng Bradley Lowerys kamp mod en terminal kræftsygdom, kunne være tungen på vægtskålen.

Om sin fremtid udtalte Defoe selv følgende i fredags til Sky Sports:

- Jeg har fået et par opkald fra forskellige klubber, egentlig meget afslappet. De spørger ”kunne du tænke dig at spille i seks måneder? Vi tror stadig du kan gøre noget, for at få os op over stregen eller hjælpe med at forbedre os – ikke kun på banen, men også i omklædningsrummet."

Jermaine Defoe fylder 40 år til oktober. Han skiftede til Sunderland for præcis seks år siden i dag, og nåede at score 34 mål i 87 kampe for klubben henover en periode på 2,5 år.


Af Cillian Murphy
Fredag 27. maj