Luk

Luk

Medier: FCK-interesse i Denis Vavro

| International | 28 kommentarer

Infoboks

Lazio - Verona
Serie A (21/05)
Oddset 1,77 4,10 4,00
bwin 1,77 3,90 4,20
bet365 1,75 4,00 4,33

FC København meldes af flere medier interesseret i at hente Denis Vavro tilbage fra Lazio.

FC København sagde ved årsskiftet farvel til den norske midtstopper Ruben Gabrielsen, der var lejet fra franske Toulouse, og dermed er der en ledig plads i kabalen af midtstoppere i hovedstadsklubben, hvor unge Valdemar Lund også er skadet.

Det kan give plads til et spændende comeback for den tidligere FC København-profil Denis Vavro, der kan slutte sig til Nicolai Boilesen, Davit Khocholava og Marios Oikonomou i FCK's gruppe af midterforsvarere.

Vavro er slet ikke inde i varmen i Serie A-klubben Lazio, og mens klubben skal forsøge at frigøre midler i lønbudgettet, meldes Vavro som en oplagt kandidat til at forlade klubben. 

I den forbindelse skulle FC København have vist interesse for at hente den 25-årige slovak.

Det melder mediet Citta Celeste, der er en del af La Gazatta Dello Sport, og det samme gør transferjournalisten Nicolo Schira.

Denis Vavro forlod FC København i sommeren 2019, men han har ikke slået igennem i Lazio, hvor han først ikke kunne komme på holdet under Simone Inzaghi, mens han heller ikke har imponeret Maurizio Sarri i denne sæson.

Han er i alt noteret for 21 Lazio-kampe siden 2019, hvor han undervejs også har været udlejet til SD Huesca i spansk fodbold.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

28 kommentarer

Jillionaire 09:27          
Det kunne være fint med et lejemål med købs option, tvivler dog på de har mønt til at kunne forhandle en købs option :)

Hvad skulle et lejemåls længde være, 6mdr, 1år? hvad ville give mest mening?
Krb 09:31          
Kom glad.. Stakkels Marios tænker jeg umiddelbart men jeg husker Vavro som en solid spiller med høj kvalitet som vi godt kunne have brug for til konkurrencen..uden jeg dog kender hans nuværende niveau.
CopenhagenNoice 09:32          
Helst et år. Han var noget tid om at komme i omdrejninger sidst, men da han endelig "landede" blev han en af mine favoritter. Håber virkelig det sker.
FCK|Morfar 09:33          
Marios bliver vel solgt hvis Dennis kommer retur til Kbh ..
Beenhakker 09:52          
Det er ikke mange kampe Vavro har spillet siden han forlod FCK, så 6 mdr. ville efter min mening være for kort tid, da han skal i omdrejninger igen, hviket kræver tid.

Hvis man skal hente ham ind på leje, så skal det være et år og med en fornuftig købsoption. Ellers ser jeg hellere en ung spiller til den rolle.
Dorbjenen 09:52          
Endnu en potentielt spændende profil til superligaen - fedt, hvis det kunne lade sig gøre! Det kunne være super, hvis andre end fck og fcm også blev i stand til at lave de her profilerede handler - jeg krydser fingre. Det ville virkelig give superligaen et boost.
Hvis Vavro kan bidrage med det niveau, som ham præsterede til sidst i sin FCK-tid, så ville det være kanon. Den første tid var han noget ustabil, men det var vist fordi, han manglede en til at dirigere ham ved sin side, eller husker jeg galt?
Jillionaire 10:00          
Kan se tipsbladet skriver at han skulle være landet i DK allerede - spændende :)
Fredag 20. maj