Luk

Medier: Leroy Sane-skifte kan kollapse

| International | 18 kommentarer
MÅL, MÅL, MÅL! Se alle scoringerne fra Premier League, Æresdivisionen og Ligue 1
Bayern slår Regional-liga-hold ud af pokalen: Se ALLE 4 kasser her
Guardiola med Liverpool-ros: Klopps hold er det hårdeste, jeg nogensinde har stået over for
VAR får debut i Premier League - men hvordan kom systemet fra land?
Den store debat om The Big Six - sådan ender det i Premier League
Medier: Leroy Sane-skifte kan kollapse
Foto: Getty Images

Flere tyske og engelske medier skriver, at Leroy Sane har har beskadiget sit korsbånd, og skiftet til Bayern München er derfor i fare.

Leroy Sane har været tæt på et skifte fra Manchester City til Bayern München i den seneste tid, men alligevel spillede tyskeren fra start i søndagens Community Shield-finale mod Liverpool.

Allerede efter godt ti minutter måtte 23-årige Sane hjælpes fra banen, og han er muligvis slemt skadet.

Tyske medier som Bild og Kicker samt flere engelske medier skriver om mistanke om en alvorlig knæskade – formentlig korsbåndet – og det bringer skiftet til Bayern i fare.

City og Bayern er fortsat ikke enige om en pris, men der er endnu tid til at blive enige. Den engelske transfervindue lukker godt nok torsdag aften, men Bayern kan stadig købe Sane frem til 2. september.


Af Mikael Blond

18 kommentarer

CCDK 09:26          
The best of timing, the worst of timing.
Kahn 09:28          
Det vil være en katastrofe for Bayerns sæson! Hvis man ikke lander Sane som min. Truppen er utrolig smal, især offensivt.
Vierhelte 09:34          
Mon så ikke City skal ud efter en kantspiller i dag?
Madridismo.eu 09:34          
Køb endelig Bale. En eller anden.
D.B.R. © 09:36          
Det er sgu noget af et gamble at hente Sane ovenpå den skade han er rendt ind i. Mon ikke Bayern holder nallerne for sig selv nu.
bruger 145181 09:38          
Kahn
Hvis Sane er skadet skal Bayern holde sig laaaaangt væk fra den transfer. Især hvis det er korsbåndet. 9 måneders Fodbold pause kan være karrieretruende og vil næsten altid tage et par procent af spillerens fysik fremadrettet. Bayern har ikke brug for en spiller der intet kan bidrage med i kommende sæson for 100 m euro. Det er simpelthen for stort et sats til at det vil være en god idé.
Så må der jo kigges andre veje. Sane er jo ikke den eneste klassekant der findes. Der skal jo som alle ved hentes 2 kanter, men kan godt frygte at Bayern ser det som en undskyldning for kun at hente én
EfB 1924 09:55          
Selv hvis Sane er rimeligt alvorligt skadet skal Bayern selvfølgelig stadig hente ham.

Han er set som en der skal være med til at løfte klubben tilbage til storhed og skal bidrage de næste 7-10 år. Bayern vil også sende et signal ved at gøre det.

Kort sagt mener jeg ikke man har råd til at lade være, især fordi flere store Bayern profiler har udtrykt deres utilfredshed over manglende handling fra ledelsens side.
Fredag 23. august