Luk

Medier: Liverpool henter tidligere EfB-back

| International | 37 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Esbjerg fB
1. division (29/09)
YouBet 2,80 3,65 2,25
Oddset 2,85 3,55 2,35
bet365 2,90 3,75 2,20

Liverpool er ifølge The Guardian og flere andre medier særdeles tæt på at hente den græske back Konstantinos Tsimikas, der har en fortid i Esbjerg fB.

Flere internationale medier, blandt andet engelske The Guardian, skriver søndag aften, at Liverpool er millimeter fra at indgå en aftale med Olympiakos om den græske venstreback Konstantinos Tsimikas, der har en fortid i Esbjerg fB.

24-årige Tsimikas spillede tilbage i 2016/17-sæsonen et halvt år i Esbjerg på en lejeaftale, hvor han udmærkede sig med to scoringer og to oplæg i 13 kampe.

Herefter vendte Tsimikas tilbage til Olympiakos, hvor han har spillet siden, dog afbrudt af et enkelt lejeophold i hollandske Willem II.

Tsimikas har i denne sæson været fast mand på det Olympiakos-mandskab, der vandt det græske mesterskab, ligesom han også har været en fast del af holdets trup til både Champions League og Europa League-kampe.

Her har han spillet så godt, at Liverpool angiveligt har udset sig ham som manden, der skal agere reserve for skotske Andy Robertson på venstreback.

Ifølge The Guardian koster Tsimikas i omegnen af 12 millioner pund, svarende til i underkanten af 100 millioner danske kroner.

Tsimikas har spillet tre kampe for det græske landshold, mens han i denne sæson har spillet 46 kampe for Olympiakos med syv oplæg til følge.

 


Af Benjamin Alexander Helbo
Tirsdag 29. september
Mandag 28. september