Luk

Medier: Napoli-trup begår mytteri mod 'ritiro'

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Napoli - Barcelona
Champions League Slutspil (25/02)
bet365 3,10 3,50 2,20
NordicBet 3,35 3,75 2,19
Oddset 3,25 3,65 2,10
YouBet 3,35 3,70 2,20

Napoli-spillerne er stærkt utilfredse med klubben efter 1-1-kampen mod Salzburg. 

'Ritiro' er et italiensk begreb, som i fodboldverdenen bliver brugt om tvungne ophold på et hotel væk fra familie og den normale hverdag. 

Det er forholdsvist almindelig brugt i italiensk fodbold, når resultaterne svigter, og det har været aktuelt i Napoli i denne uge. 

Spillerne har således været på 'ritiro' før Champions League-kampen mod Salzburg, men efter 1-1-kampen mod østrigerne begik truppen et mytteri mod klubbens beslutning. 

Det skriver flere italienske medier - blandt andre La Gazzetta dello Sport. 

Hverken Carlo Ancelotti eller Fernando Llorente stillede som planlagt op til det obligatoriske UEFA-pressemøde efter kampen eller interviews, og spillerne droppede også den bus, der ventede på at køre dem tilbage til deres 'ritiro'. 

I stedet har spillerne nu kontaktet deres advokater for at hjælpe dem i sagen, der uden tvivl ikke slutter her. 

Ancelotti og hans stab vendte i løbet af natten tilbage til hotellet, men endnu har hverken han eller klubejer Aurelio De Laurentiis udtalt sig. 


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Bangfire 10:15          
Det har jeg aldrig hørt om før, men det er sgu lidt spøjst.

Jeg kan godt se det umiddelbart tillokkende i at "straffe" en dårlig præstation, men hvis en trup mangler moral/spilleglæde, er det næppe det der skal til.
the Crazy Gang 11:56          
Spillere er alt for forkælede i dag.

Jeg ved ikke om det er den slags her der virker bedst. Men i tidligere tider, tog spillerne det som et hint, og strammede ballerne sammen, og kæmpede det bedste de kunne. Nu går de til deres advokat og bliver børnefornærmede, og skriver garanteret om det på deres sociale medier, mens de hiver en hyre på flere milioner om ugen.
MGPsamba 12:21          
Fantastisk god nyhed for Lasse Schøne og Genoa inden deres indbyrdes opgør på lørdag;-)
Milanistar 14:38          
Jeg har hørt om spillere, som har udtalt sig kritisk om dette tidligere - omend de netop klemte ballerne sammen og leverede bedre i de følgende kampe for at det ikke skulle ske igen.
Rent juridisk er klubben jo i deres ret til at bestemme hvordan kampforberedelse skal løbe af stablen. Men med Napoli-spillernes dårlige attitude i denne sag så ender det med at give enormt bagslag for alt, hvad den klub har genopbygget i løbet af de seneste 10-15 år. Ligeledes skulle Ancelotti være på vej til en fyreseddel (så kan Milan smide Pioli ud igen, og hente vores gamle maestro tilbage ;-) ) og generelt virker det bare som en klub der er i opløsning. Gad vide, om spillerne så er mødt på arbejde i dag?
TR1986 14:50          
og generelt virker det bare som en klub der er i opløsning. Gad vide, om spillerne så er mødt på arbejde i dag?
I opløsning ligefrem?
Acheron 3 15:06          
Jeg vil nærmere sige at det er Ancelottis evner som træner der er begyndt at smuldre. Hos Bayern viste han heller ikke noget specielt.
StanTheManDK 21:47          
Jeg troede den slags var noget som hørte 80´erne til i Serie-A? Jeg er sgu lidt splittet, på den ene side, så bør spillerne makke ret og gøre som klubben ønsker. Men det er også noget lidt underligt noget, at det er ikke er træneren, men præsidenten der beslutter, at truppen skal på ritiro.
Lørdag 22. februar
Fredag 21. februar