Luk

Medier: Schöne er på plads i Serie A-klub

| International | 17 kommentarer
Medier: Schöne er på plads i Serie A-klub

Infoboks

Roma - Genoa
Serie A (25/08)
bet365 1,50 4,00 7,50
NordicBet 1,52 4,40 6,40
Oddset 1,50 4,30 6,30

Både gianlucadimarzio.com og Sky Sport Italia melder, Lasse Schöne klar på en toårig aftale i Genoa. 

La Gazzetta dello Sport meldte fredag den danske landsholdsspiller Lasse Schöne som et emne i Serie A-klubben Genoa, der i forvejen har Lukas Lerager til sin centrale midtbane. 

Lørdag skriver både gianlucadimarzio.com og Sky Sport Italia så, at Genoa og 33-årige Schöne er blevet enige om en toårig aftale med option på et år mere. 

Genoa har angiveligt arbejdet på handlen i to måneder, og nu er det altså lykkes at overtale danskeren, der havde et år tilbage af sin kontrakt med Ajax. 


Af Mikael Blond

17 kommentarer

Guarana 15:20          
Fin klub, men vel et pænt trin ned ift. Ajax. Karrierens efterår er begyndt.
mexicoz 15:25          
Arg... Næppe et skridt ned. Serie-A er en væsentlig større liga, hvor Genoa, forrige sæson til trods, stadig bør betragtes som en del af sub-toppen. Det er et fint skifte, hvor man måske tjener lidt mere og prøver sig selv af i en anden liga. Schöne har også spillet i Holland i hele sin karriere, så meget forståeligt
TR1986 15:28          
Genoa i forhold til Ajax er et skridt ned, men Serie A er klasser bedre end den hollandske liga og Lasse Schøne vil vel gerne prøve sig af på et højere niveau samt en ny kultur. Han har vist han kan præstere på et højt niveau i Champions League, så han har forudsætningerne til at præstere i Serie A. Han kan også tilføre Genoa noget rutine og erfaring.
Mikesas 15:29          
Lige lidt ekstra mønt til kistebunden er ham vel undt. Top professionel hele vejen igennem.
Jaws 15:30          
At vurdere Ajax ud fra CL i sidste sæson alene er godt nok kortsigtet. FCK kommer også længere i Europa i år end mange PL, Serie A, Bundesliga og Primera klubber...

Godt skift (op) ligamæssigt for Schöne og fedt at han får prøvet en af de store ligaer.

Men ja, det er vel om ikke karrierens efterår så absolut sensommeren for ham, så hvis det skulle være, så var det nu.
Tingbørge 15:36          
Hvorfor tror du fck kommer længere end de klubber du henviser til? Hvilken spåmand! De får da hænderne fulde mod Røde Stjerne i første omgang.
JollyRoger 15:37          
Spændende med Ajax - Hvad de gør i denne sæson, hvor de øjensynligt skal finde en helt ny midtbane. Rygterne tilsiger jo at både Beek og Schöne skal væk, derudover har man sagt farvel til De Jong. Og at dømme på rygterne så er Ziyech og Neres også varme emner.

Selvom pengene er store, så kan det godt vise sig, spilmæssigt, at være dyrt at have CL-succes :-).
Søndag 25. august
Lørdag 24. august