Luk

Medier: Sporting jagter Wass - FCK lurer

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

Benfica - Sporting CP
Primeira Liga (03/12)
Oddset 1,95 3,50 3,70
bet365 1,90 3,40 4,00

Sporting er angiveligt tæt på at nå til enighed med Valencia om en pris for Daniel Wass på 15 millioner kroner, men FCK menes stadig at være med i kampen.

Daniel Wass kan meget vel være på vej videre fra Valencia denne sommer, og i den forbindelse har både Brøndby og FC København været meldt interesserede.

Nu ser endnu en bejler ud til at have meldt sig på banen, og det er mestrene fra Portugal i form af Sporting CP.

Det portugisiske medie Record erfarer, at Sporting har budt omkring to millioner euro – 15 millioner kroner, hvilket menes at være, hvad Valencia kræver for den 32-årige dansker, der har et år tilbage af sin kontrakt i La Liga-klubben.

FC København menes dog stadig at være på banen i forhold til at hente Wass, mens det kan blive sværere for Brøndby.

Carsten V. Jensen fortalte onsdag, at det grundet det økonomiske ville blive vanskeligt for Brøndby at hente Wass hjem, og det spanske medie Golsmedia erfarer, at kun FCK kan betale de 15 millioner kroner.

Sporting vandt i den forgangne sæson den portugisiske Primeira Liga og skal derfor i Champions League efter sommerferien, hvor FCK som bekendt må nøjes med muligheden for at deltage i Conference League.

Daniel Wass har tidligere slået sine folder i Portugal, nærmere bestemt Benfica, som købte Wass i Brøndby i sommeren 2011.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Pep Guardiola 11:37          
Troede egentlig at det hele var fordi han ville hjem.. Hvis ikke, hvorfor så ikke bare blive? Han spiller mere eller mindre fast og får en fin løn.
Romano Danese 11:40          
Kom nu PC. Få nu Wass til hovedstaden.
Dunkel 11:43          
@Pep fordi Valencia i efterhånden et par år, har solgt ud af arvesølvet og alt af værdi, så de efterhånden er et bundhold.
Har han lidt ambitioner skal han 100% videre, desværre. Valencia er en fed klub, men Peter Lim har ødelagt den totalt.
albanoah 11:50          
Helt ærligt. Vi skal ikke betale 15 mil for en 32 årig spiller med fortid i Brøndby. Han kan kun skuffe os. De penge kan bruges meget bedre og er da slet ikke nødvendig med tanke på Europa eller skulle vinde superligaen. Havde man interesse i en høyre back så skulle man ha slået til og kapret Henrik Dalsgård.
FodboldSkalBestå 11:56          
Hvis FCK stadig er med i kampen om at hente Wass, vil det så sige de er villige til at gøre ham til Superligaens bedst betalte? Falk henter vist nok tre kvart mil om måneden?
Lorentzen 11:57          
Jeg har egentlig aldrig set fck historien som andet end et forsøg på at presse Brøndby. Brøndby slår så tilbage med at de lønner med kærlighed og ikke penge.
Samtidig bliver historien kun god for Wass og Brøndby når de når til enighed. En lavere løn end tilbudt i fck grundet kærligheden klub og spiller imellem.
Brøndby er bare ikke rigtig villig til at danse, også må vi se hvor meget kærlighed der reelt er.
FodboldUtd 12:10          
Hvad skal FCK med en 32 årig højre back med erklæret kærlighed til bif?

Diks er også på vej, som et fantastisk supplement til Ankersen. Diks er der fremtid i. Håber aldrig Wass kommer til Hovedstaden
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november