Luk

Mellberg om sin træner-stil: Vil bare vinde

| Danmark | 5 kommentarer
Mellberg om sin træner-stil: Vil bare vinde
Foto: Fremad Amager

Infoboks

Hvidovre - Fremad Amager
NordicBet Liga (21/08)
Oddset 2,45 3,50 2,75

Manager i Fremad Amager, Olof Mellberg, vil bare vinde fodboldkampe, uanset hvad det kræver.

Fremad Amager kunne denne sommer offentliggøre, at Olof Mellberg skulle være klubbens nye manager, og holdet har fået en blandet start på sæsonen i 1. division med et nederlag, to uafgjorte og en sejr i de første fire kampe.

Netop de sidstnævnte sejre er det eneste, det handler om for Olof Mellberg, forklarer den 41-årige svensker overfor bold.dk, da han bliver spurgt, hvilken trænerstil han vil praktisere i Fremad Amager.

- Jeg vil bare vinde fodboldkampe. Uanset hvad det kræver. Det er let at sige, men det er hårdt arbejde. Det kræver en masse forberedelse. Det er vigtigt med træningsmetoder og at have de rette planer for hver kamp. Der er en masse i det og en masse beslutninger, man skal træffe, siger Olof Mellberg til bold.dk og fortsætter:

- For at træffe de rette beslutninger, skal man have gode folk omkring en, og man skal tænke ting igennem. Man skal have viden om, hvad man laver. Har man ikke, må man få den og så træffe beslutningerne. Store og små. De er vigtige og handler om at få tre point.

Han håber, at Fremad Amager kan konsolidere sig i 1. division lige udenfor favoritfeltet.

- Vi er ikke en af favoritterne, men vi går ind til alle kampe og tror, at vi har en god mulighed for at vinde. Når det er sagt, er det så realistisk at vinde alle kampe? Selvfølgelig ikke, siger Olof Mellberg og tilføjer:

- På den lange bane må vi se. Vi er ikke en af de store favoritter, men vi kan forhåbentlig være lige efter. Vi skal bare klø på, når vi spiller godt. Vi er i stand til at spille godt i perioder, men vi skal gøre det i længere perioder.

Den tidligere forsvarsstjerne, der blandt andet har spillet i Aston Villa, Juventus, Villareal og senest FC København, inden han blev manager for svenske Brommapojkarna, er da også glad for gensynet med København.

- Det er godt at være tilbage. Det har været en masse arbejde i de første måneder. At lære holdet at kende på og udenfor banen og se, hvor vi skal forbedre os. Hvordan vi spiller og i opbygningen af holdet, siger han og tilføjer:

Og at lære ligaen og de andre hold at kende. Det er nyt for mig. Jeg har brugt en masse tid på at kigge nærmere på de andre hold. Jeg så lidt i sidste sæson, men ikke meget.

Fremad Amager møder onsdag Hvidovre på udebane.


Af Anders Borup
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august