Luk

Mellemfornøjet Kent N: Vi skal blive dygtigere

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Silkeborg 1-2
Træningskamp
23' 0-1 Mads Kaalund
33' 1-1 Kjartan Finnbogason
83' 1-2 Alexander Lind

Silkeborg-træner Kent Nielsen var tilfreds med dele af indsatsen i dagens træningskamp mod Vejle, men han mener også, at visse ting der skal forbedres.

Det endte med en 2-1-sejr til Silkeborg IF, da Kent Nielsens mandskab tidligere i dag gæstede 1. divisions tophold Vejle Boldklub i Nørreskoven.

Selvom Kent Nielsen var godt tilfreds med sejren, så påpeger han alligevel overfor klubbens hjemmeside, at der er flere ting, der skal forbedres inden det for alvor går løs igen i Superligaen.

- Vi er jo heller ikke blåøjede. Vi kan sagtens se, at der er visse ting, som vi skal blive dygtigere til. Men det er nemmere at angribe, når man også har lavet et resultat.

Selvom indsatsen ikke var til UG, så glæder det cheftræneren, at store dele af truppen kom i spil i dagens træningskamp.

Det kommer nemlig til at kræve en indsats fra hele truppen, at komme godt igennem det kommende Superliga-program, fortæller Kent Nielsen.

- Det er også godt for os, at store dele af truppen er blevet rørt, for det er ikke startelleveren, som skal redde det her igennem. Det er hele truppen, som kommer til at bidrage på et eller andet tidspunkt.

Silkeborg IF genoptager 3F Superligaen næste fredag, når de klokken 19.00 får besøg af FC Nordsjælland.

Skab stadion-stemning hjemme i stuerne


Af Benjamin Alexander Helbo
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni