LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Mellemfornøjet Kuhn roser helstøbt indsats

| Superligaen | 0 kommentarer
Mellemfornøjet Kuhn roser helstøbt indsats
Foto: Getty Images
Allan Kuhn var tilfreds med Hobro IK-indsatsen i opgøret mod Vendsyssel FF, og han mener da også, at hans mandskab skulle have været vinderen, hvis en sådan skulle findes.

Hobro IK måtte nøjes med 1-1, da klubben søndag gæstede Vendsyssel FF i Superligaen. Allan Kuhns tropper var ellers dominerende i store perioder, men de helt store chancer udeblev.

Cheftræneren var da også en smule mellemfornøjet efter opgøret.

- Jeg er tilfreds med indsatsen - det var en helstøbt indsats. Men jeg er utilfreds med det mål, de får - men det er man vist altid som træner, siger Allan Kuhn.

- Jeg synes, vi overtog mere og mere i anden halvleg, og jeg synes, det var os, der skulle have vundet, hvis der skulle have været en vinder - men det er også fair, at det endte uafgjort, siger han.

Allan Kuhn var tilfreds for den indsats, holdet leverede i søndagens opgør.

- Jeg er glad for, at vi holdt strukturen og aftalerne hele vejen igennem. Det eneste, jeg savnede, var, at den allersidste pasning sad lige i skabet, for så havde vi gjort ondt på dem. Det kunne måske have gjort, at vi vandt kampen til sidst.

- Jeg vil gerne fremhæve Mikkel 'MP' Pedersen. Han leverede en mandfolkepræstation, og han fik lavet et mål. Derudover fortsætter Mathias Haarup bare sin udvikling, siger Kuhn.

Den fine spillemæssige indsats kom heller ikke tilfældigt, afslører Hobro-træneren.

- Vi har haft en super-god uge, hvor vi har trænet på organisationen, og vi har trænet en masse standardsituationer, og jeg synes, det bar frugt, siger han.

Hobro kan nu begynde at arbejde frem mod den kommende opgave, som er et nyt nordjysk opgør - denne gang mod AaB.

Kasper Ørkild / bold@bold.dk


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar