Luk

Melo: Kujonen Chiellini tissede altid i bukserne

| Serie A | 12 kommentarer
Melo: Kujonen Chiellini tissede altid i bukserne
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - AC Milan
Coppa Italia (13/06)
NordicBet 1,60 4,10 5,75
YouBet 1,74 3,90 4,70

Felipe Melo skyder straks tilbage på Giorgio Chiellini og kalder Juventus-anføreren for en ‘kujon, der tissede i bukserne’.

Juventus-anfører Giorgio Chiellini langer i sin kommende selvbiografi ud efter to af sine tidligere holdkammerater.

Martio Balotelli er ifølge stopperen en ‘negativ’ person, der ‘ikke har respekt for sit hold’, mens Felipe Melo er ‘den værste af de værste’ og konstant en kilde til mulig ballade i brasilianerens tid i Juventus.

Balotelli har undret sig over, at ‘mærkelige’ Chiellini ikke har sagt det ansigt-til-ansigt i stedet for at skrive det i en bog.

Felipe Melo går noget hårdere til værks.

- Jeg ved ikke, hvilke episoder, han refererer til. Jeg respekterede alle, da jeg var i Juventus. Holdkammerater, ledere og klubben generelt. Jeg har dog ingen respekt for ham nu, og jeg kommer aldrig til at have det, siger Melo til La Gazzetta cello Sport og fortsætter:

- Han siger Balotelli burde have en lussing, og jeg er den værste af de værste, fordi man altid risikerede ballade med mig? Okay, men han var altid en kujon, der tissede i bukserne.

- Derudover; det er for nemt at svine nogen til i en bog. Måske er denne forsvarspiller stadig sur på mig, fordi jeg i Galatasaray var med til at give ham og Juventus nogle lussinger og slå dem ud af Champions League. Eller fordi jeg er Interista, og Inter vandt alt.

Melo mener også, at Chiellini muligvis er ‘bitter’ over 0-3-nederlaget til Melo og Brasilien ved Confederations Cup i 2009, og over at Chiellini ‘aldrig har vundet noget med Italien’.


Af Mikael Blond

12 kommentarer

SkeletonBjitch 16:15          
Okay. Jeg synes Balotelli svarede godt igen, men ham her er jo ikke bedre end Chiellini. Han kører den for langt ude. Men godt Chiellinis karriere snart slutter. Glæder mig til noget reality med ham, Balo og Melo
Pastistilkaffen 16:28          
Helt enig i den betragtning Skeleton.
Promo 16:33          
Melo har alle dage været en kæmpe hæmsko for de hold han har spillet for. Da han var i Juve sad man altid og var nervøs for om han skulle trække et rødt kort ud af ingenting.
Kæmpe idiot.
MartinHerold 17:30          
Han lyder usædvanligt uintelligent, den gode Felipe.
John Smith 18:33          
Hvorfor er det godt, at Chiellinis karriere snart slutter? Tåbelig kommentar. Han er og har været en af de bedste forsvarsspillere i over 10 år. Klassegut. Går lige til stregen og er altid rar og smilende uden for banen. I øvrigt professor i økonomi. Melo og Balotelli er til gengæld løsgående missiler uden alt for mange brikker.
Interforlivet 18:50          
@John Smith: Professor ligefrem? Der er det vist gået lidt for hurtigt med oversættelsen.

Han har en kandidatgrad i noget der hedder business administration.

OT: Melo er og bliver et tågehorn.
Martinovic 19:42          
Ingen af dem er min kop te.

Melo er bare en omvandrende hjerneblødning. Man vidste aldrig, hvor man havde ham.

Chiellini har været en af de bedste forsvarsspillere i Serie A de sidste mange år. Jeg har dog ikke været fan af ham som type. Lige på grænsen og indimellem lidt over med en tendens til at lege betjent på banen.
Lørdag 30. maj