Luk

Mendy-fætre sviner medier efter forveksling

| Premier League | 31 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Granada
La Liga (06/02)
bet365 1,25 5,75 11,00

Edouard Mendy og Ferland Mendy langer hårdt ud efter franske og engelske medier, der har forvekslet dem med den voldtægtsanklagede Benjamin Mendy.

Manchester Citys Benjamin Mendy er anklaget for seks voldtægter og sidder i øjeblikket varetægtsfængslet, mens sagen kører.

Chelsea-keeperen Edouard Mendy og Real Madrid-backen Ferland Mendy er fætre og deler altså efternavn med Benjamin Mendy, og de er ikke overraskende voldsomt utilfredse med, at visse medier har brugt billeder af dem til artikler om Benjamin Mendy.

Både Edouard og Ferland kritiserer det på sociale medier.

- Det er trist at se i 2021 i både Frankrig og England, at for nogle har mørke mennesker hverken fornavne eller særskilte ansigter. Disse fejl ser ud til at være tilfældige, men på den anden side er de højst symbolske.

- Det er ikke kompliceret at skelne mellem to ansigter, specielt når de bærer forskellige trøjer, skriver Edouard Mendy i en story på Instagram.

Opslaget deler Ferland Mendy på Twitter.

- Tak, Edouard Mendy! Vi er i 2021. Stop! Det vil tage tid, men i sidste ende vil du respektere os, hvad end du vil det eller ej, skriver Ferland Mendy ifølge Football Espana.


Af Martin Schmidt

31 kommentarer

AaBager 08:08          
Det er virkelig også amatøragtigt, især når det ikke handler om klubskifte, men om en klam voldtægtsag. Er sikker på en bleg Smith, ikke var blevet forvekslet i en lignende sag.
Taco mix 08:11          
Andy Johnson blev også i sin tid. Det er faktisk sådan at det stadigvæk sker nogle gange.

Måske er folk bare idioter, der ikke researcher nok.
AaBager 08:17          
Ok der vidste jeg ikke, så lad os blive enige om, at det bare er amatøragtigt!
CharmanderSucks 08:17          
Hvad med Jaap Stam da han blev præsenteret i Cincinatti?

Vi er i 2020 - hvornår anerkendes forskelligheden mellem skaldede mænd?
Vihad 08:18          
Jeg tror desværre bare det er et spørgsmål om, at der sidder nogle dovne journalister, som ikke kan kende forskel på Rudy og Mette Frederiksen, og derfor bare tager det første billede der dukker op. Dovenskab og inkompetence er svært at gøre noget ved.
prm 08:20          
Folk er åndsvage på det punkt
Arbejdede sammen med en der hed Peter Lundin, og kender en der hedder Peter Madsen. Begge to gode personer. Men hvad de ikke har skullet høre på i årene efter de modbydelige hændelser skete, ufatteligt
Kosmisk Kaos 08:20          
Nej, det vidste du ikke AaBager, så måske du skulle undersøge tingene lidt, i stedet for bare at gå amok på tastaturet.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar