LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mensah bygger på og bevarer tålmodigheden

| Superligaen | 0 kommentarer
Mensah bygger på og bevarer tålmodigheden
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,20 3,75 2,90
NordicBet 2,35 3,85 2,75
Oddset 2,30 3,80 2,85

Kevin Mensah er på vej tilbage efter en korsbåndsskade, men Brøndby-angriberen vil ikke forcere noget og bevarer tålmodigheden.

Brøndby-angriberen Kevin Mensah blev korsbåndsskadet i sidste kamp i sidste sæson og har siden kæmpet for at komme tilbage på fodboldbanen.

Det er han nu. Den 27-årige Brøndby-spids er tilbage på træningsbanen, men han vil ikke forhaste noget, så han bevarer tålmodigheden.

- Jeg har været med på træningsbanen i et stykke tid, hvor jeg allerede efter to måneder kunne lunte rundt med bold. En gulerod er, når det går godt, så kan man få lov til at bygge på og øge intensiteten, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Det er en kæmpe gave at komme ud på banen og få græs under fødderne, og når vejret er, som det er i øjeblikket, så gør det tingene langt mere sjovt, lyder det med et smil fra den vævre angriber, der hele tiden prøver at bevare det gode humør og fokusere på de positive elementer i genoptræningen.

- Fra nu af handler det om at komme mere på banen og bygge på kondition og styrke - så tager det den tid, det tager. Det er bare vigtigt, at jeg bevarer tålmodigheden. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at spille, før knæet er 100% parat.

Kevin Mensah står noteret for 30 kampe og tre mål for Brøndby.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj