Luk

Mensah: Sæsonens dårligste præstation

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Brøndby IF - Silkeborg 1-1
Superligaen Grundspil
20' 0-1 Mark Brink
39' 1-1 Simon Hedlund

Kevin Mensah var skuffet over Brøndbys 1-1-resultat på hjemmebane mod Silkeborg IF, og forsvareren kalder det for sæsonens dårligste præstation.

Brøndby IF spillede fredag aften 1-1 på hjemmebane mod Silkeborg IF i 3F Superligaen efter en kamp, hvor oprykkerne tidligt kom foran.

Det uafgjorte resultat vækker da heller ikke glæde i Brøndby-lejren, hvor forsvarer Kevin Mensah er skuffet over præstationen på hjemmebane.

- Det er en præstation, som jeg næsten vil sige, er sæsonens dårligste. Vi må ikke stå her og have leveret sådan en præstation.

- Vi er ringe i presset, vi er dårlige med bolden, vi mangler løb, vi mangler noget hele vejen rundt, og det gør, at vi ikke vinder i dag. 

Silkeborg er et godt hold, især på bolden, men når det er sagt, så skal der også være nogle muligheder offensivt, og der synes jeg slet ikke, at vi får skabt det, vi skal, siger Kevin Mensah til 3+ og tilføjer:

- Vi havde masser af optimisme efter sidste præstation (2-0-sejr over FC Midtjylland, red.), hvor vi spiller en rigtig fin kamp, og så er det utroligt skuffende at stå her og have lavet sådan noget bagefter.

Med det uafgjorte resultat er Brøndby aktuelt på syvendepladsen i tabellen, hvor de danske mestre står noteret for otte point efter otte runder.


Af Krister Olsen
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september