Luk

Mensah: Vi skal gøre mere ondt på dem

| Europa League | 4 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Sparta Prag 0-0
Europa League Gruppe A

Brøndby indledte Europa League med et enkelt point mod Sparta Prag, men de bliver nødt til at finde ud af, hvordan de kan gøre mere ondt på modstanderen, fortæller Kevin Mensah.

Brøndby var torsdag aften tilbage i et europæisk gruppespil, da de tørnede sammen med tjekkiske Sparta Prag i Europa League og fik 0-0 hjemme på Brøndby Stadion.

Det var en god start for de danske mestre, da de indledte turneringen med et enkelt point, men de skal blive bedre, hvis de skal vinde kampe i denne sæsons Europa League.

Det fortæller Kevin Mensah til TV2 Sport X.

- Vi er fortrøstningsfulde med den kampagne, som vi er i gang med. Det er den første kamp, og vi kommer til at bygge videre på den fra nu af.

- Det er sådan, at det starter, og så skal vi score nogle kasser for at få ændret på det. Lige nu er vi tilfreds med det ene point, og så må vi se på, hvordan vi kan gøre mere ondt på dem, fordi det bliver vi nødt til, hvis vi skal vinde kampe, udtaler Kevin Mensah.

I gruppens andet opgør sikrede Lyon sig en sejr 2-0 over Rangers, men det er ikke noget, som Mensah vil fokusere på, fortæller han efterfølgende.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober