Luk

Mental svær kamp: Hjulmand melder alle klar

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Der venter en svær mental kamp, når landsholdet skal tilbage i Parken torsdag, men landstræner Kasper Hjulmand forventer at have alle mand klar. 

Torsdagens kamp mod Belgien bliver ikke kun en stor udfordring rent sportsligt. 

Efter lørdagens traumatiske oplevelse mod Finland, hvor Christian Eriksen kollapsede, så venter der også en svær mental opgave. 

Tirsdag udtalte landstræner Kasper Hjulmand, at det ikke var sikkert, at alle mand ville blive mentalt klar til at spille mod Belgien. 

På onsdagens pressemøde var han dog langt mere optimistisk.

- Det ser fint ud. Der blev taget et godt skridt i går, hvor alle mand trænede godt. Jeg er sikker på, at truppen melder sig klar i morgen. Som det er lige nu, så ser det ganske fint ud. Jeg føler, at vi har et godt udgangspunkt. Så ja, jeg kan kun sige, at vi er klar.

Særligt Simon Kjær var ramt af episoden, da han privat er rigtigt gode venner med Christian Eriksen. Hans følelsesmæssige situation blev landstræneren også forholdt. 

- Jeg synes, vi alle sammen har haft nogle gode dage. Vi har en træning mere nu, og det er først der, vi er helt på plads, men som det er nu, så ser det godt ud, fortæller Kasper Hjulmand.

Landsholdet har her til eftermiddag trænet i Helsingør. Onsdag aften har de danske spillere mulighed for at besøge Parken som en del af forberedelsen og bearbejdelsen frem mod torsdagens kamp. 

Kasper Hjulmand regner dermed også med, at han råder over Robert Skov torsdag. Hoffenheim-spilleren sad over i lørdags med en skade. 

 


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

DaveEricGrohl 18:08          
Godt nok svært at vide hvad man skal forvente til sådan en kamp, og til den næste mod Rusland for den sags skyld. Men vi har en bred trup, heldigvis
Acheron 3 18:16          
Mine forventninger er lig nul, men det hænger selvsagt også sammen med, at vi møder et klassemandskab.
Luis Suarez 18:36          
Efter alt det der skete i lørdags, vil jeg tro sandsynligheden for at man ikke får bøllebank er mindre. Nu burde holdet kæmpe som de aldrig før har gjort i hele sit liv. Samt Belgien kører nok en respektfuld 1/2gas omgang bold.

jeg er ikke fan af Hjulmands helgardering ift hans konstante spin omkring spillere der måske ikke er mentalt tilstede. Det er nok med undskyldninger nu!
Beck 20:43          
Alle er simpelthen klar...... Overraskende
Sims91 21:21          
@ Luis Suarez

Er du helt væk?
Det har intet med helgardinger, spin og undskyldninger at gøre. De er mennesker, der har set deres ven dø for øjnene af dem for ganske få dage siden. Det er kun fordi, at der var kompetente mennesker og en hjertestarter i nærheden, at Eriksen får lov at leve videre. Ellers ville naturen have gået sin grusomme gang. Det er et faktum.

Man kan ikke tillade sig at forvente noget som helst overhovedet. Alt herfra er bonus.
Jussi 21:25          
Enig, Sims.

Becks - din sarkasme falder altså til jorden. Den er faktisk decideret dum
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli