Luk

Mentaltræner er nøglen for FCK-maratonmand

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 2,47 3,35 2,80
Oddset 2,40 3,55 2,80
bet365 2,35 3,50 2,80

Victor Nelsson har spillet et hav af kampe siden sin ankomst til FC København, men føler sig ovenpå, blandt andet på grund af en mentaltræner.

Victor Nelsson skiftede i sommeren 2019 fra FC Nordsjælland til FC København, og siden da er det blevet til voldsomt mange kampe i 3F Superligaen, i europæisk regi og for U21-landsholdet.

U21-kaptajnen forklarer, at han har folk omkring sig, som hjælper ham til ikke at gå ned mentalt eller fysisk i det hårde program. 

- Det er selvfølgelig rigtig, at jeg har spillet rigtig mange kampe, men jeg bliver ikke træt af at spille fodbold, siger Nelsson til bold.dk. 

- Jeg har en krop, som de færreste spillere har, men derudover ligger det også meget i hovedet.

- Jeg har tilknyttet en dygtig mindfulness- og mentaltræner, som hjælper mig igennem det hårde program. Det er min måde at gøre det på, og det fungerer for mig.

Ingen pause trods corona

Den 22-årige forsvarsklippe har stort set været i gang nonstop, siden han rykkede til FCK for godt et år siden. 

Denne sommer var der fuld gang i Superligaen, mens FCK brugte august på at spille i Europa, inden forberedelserne til den nye sæson stort set gik i gang med det samme. 

Trods det tætte program og manglende ferie føler Nelsson, at det går, som det skal.

- Det har været et krævende år, for det kan godt være, vi ikke spillede kampe i corona-pausen, men det var heller ikke ferie for os.

- Det var meget individuelt, hvordan man håndterede det, men jeg tror, jeg taler for alle spillere, når jeg siger, at det var en meget krævende tid. Man skulle træne op og holde sig i gang, og hvis man går op i sin fodbold og er professionel, træner man hver dag, og det gjorde jeg også, så der var ingen pause.

- Jeg tager tingene, som det kommer og spiller de kampe, jeg får besked på, og det er jo gået okay indtil videre, siger Nelsson til bold.dk. 

Victor Nelsson har i denne sæson spillet samtlige minutter for FC København, som søndag får besøg af AaB. 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 22. oktober