Luk

Merino uenig i straffe: Rører ikke Suarez nok

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Real Sociedad 2-2
La Liga
7' 0-1 Alexander Sørloth
48' 0-2 Alexander Isak
61' 1-2 Luis Suárez
77' 2-2 Luis Suárez

Mikel Merino er uenig i, at han begik straffespark på Luis Suarez i søndagens opgør mellem Atletico Madrid og Real Sociedad. 

Real Sociedad var søndag på en svær udebaneopgave mod sidste års mestre fra Atletico Madrid, men gæsterne var tæt på at snuppe alle tre point efter at være oppe med 2-0 indtil en halv time før tid. 

Herfra tog Luis Suarez så over og reddede i sidste ende det ene point til Atletico, men ifølge Mikel Merino burde det ikke have endt sådan. 

Merino selv begik straffe på Suarez, som uruguayaneren udlignede på efterfølgende, men spanieren er uenig i kendelsen, som dommeren med hjælp fra VAR nåede frem til. 

- Jeg vil ikke lyve for jer, jeg rører ham en smule. Intensiteten er dog virkelig lav, siger Merino efter kampen ifølge Marca. 

- Han har allerede ramt bolden. Det virkede ikke tilstrækkeligt klart, til at VAR kunne se på det.

- Situationer, hvor VAR griber ind, er meget klare. Der er ikke nok intensitet til, at Luis Suarez falder på den her måde, det er sådan, det ser ud for mig.

- Han vil helt sikkert sige, at det er et straffespark, slutter Merino slukøret.

Real Sociedad ligger imidlertid stadig nummer et i La Liga med 21 point, men Real Madrid, Sevilla og Atletico har alle hold en kamp i hånden, som de kan gå forbi Sociedad med. 

Sociedad har næste gang Celta Vigo på udebane. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november