Luk

Messi: Bliver i Barca så længe jeg gør forskel

| La Liga | 15 kommentarer
Messi: Bliver i Barca så længe jeg gør forskel
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Barcelona
La Liga (21/09)
bet365 8,00 5,25 1,36
NordicBet 8,00 5,30 1,37
Oddset 8,00 5,30 1,35
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi vil blive i Barcelona, så længe han kan, men han vil ikke have en lang kontrakt, hvis han ikke ved, han kan gøre en forskel.

Gennem de seneste uger er det fra flere sider blevet bekræftet, at Lionel Messi har en klausul i sin kontrakt, som gør, at Messi kan forlade klubben i et givent sommervindue, hvis han selv ønsker det.

I et interview med spanske Sport vil Messi selv ikke bekræfte klausulen på grund af juridisk fortrolighed, men han vil dog gerne forsike omverdenen om, at han ikke er på vej væk fra Barcelona, selvom han ikke ønsker en lang kontrakt med klubben.

- Det jeg kan sige er, at jeg vil være i Barcelona, så længe det er muligt. Jeg har sagt gennem min karriere, at det her er mit hjem, siger Messi til Sport og uddyber.

- Men jeg vil heller ikke have en lang kontrakt og kun være her på grund af den. Jeg vil være her, fordi jeg fysisk er godt med, kan spille og være en vigtig spiller.

- Ekstra penge eller en klausul betyder ikke noget for mig. Det er andre ting, der motiverer mig, og det vigtigste er at være på et vindende hold.

Messis nuværende kontrakt udløber i 2021.


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

Chris4700 11:11          
Ja tak Messi! Klubmand til knoglerne, kan man kun have respekt for
Copenhagen Avengers 11:21          
Han er bare en svans som ikke tør at komme ud af sin comfort zone og prøve nye udfordringer. Han ved nemlig udmærket godt at han vil være en skuffelse i andre ligaer end den spanske.
mjm 11:24          
Copenhagen Avengers hvor er du da dum at høre på
Halleballeberg 11:31          
Med de mange penge, der er i fodbold og deraf ofte penge-fremfor-klub attitude hos ganske mange spillere, så må man da ha stor respekt for Messis udmelding. At være klubmand nu om dage handler ikke om klubben, men om pengene, og det gælder for spillere i alle klubber på alle niveauer...selv i U19 ligaen flytter man for et par fodboldstøvler...så respekt til Messi!
Venga 11:38          
Håbløs kommentar Copenhagen Avengers. Messi har ødelagt så mange engelske hold, og har gjort en kæmpe forskel i adskillige kampe mod italienske og tyske hold. Hvis Messi rykkede til Manchester City, ville Premier League jo ikke engang være en duel mellem Liverpool og City fx.

Spillere som Hazard, Silva, Bernado Silva, Salah osv. osv. stortrives i en fysisk liga som Premier League. Messis overlegne fodboldhjerne ville kunne splitte samtlige hold ad i Premier League, men manden er klubloyal og har ikke behov for at bevise sig i andre lande af gode grunde. Det bliver mere og mere useriøst, når folk ikke bare anerkender og nyder det her helt unikke talent i den sport, vi alle elsker.
Kongen af Odense 11:39          
Hold da op Messi skiftede da han VAR 12 år
Kun for pengene og medicin skyld eller var han ikke blevet over 150 cm høj Og meget rig
AaBager 11:55          
Messi har kneppet alle hold fra alle ligaer i cl, det ville han fortsætte med, hvis han skiftede liga.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september