Luk

Messi efter nedtur: Ingen tid til undskyldninger

| Copa America | 20 kommentarer
Messi efter nedtur: Ingen tid til undskyldninger
Foto: Getty Images

Argentinas anfører Lionel Messi ser fremad efter 0-2-skuffelsen mod Colombia.

Lionel Messi misbrugte selv en stor chance ved 0-0, da Argentina tabte 0-2 til Colombia ved sin første kamp ved Copa America i Brasilien.

Og anføreren opfordrer til at se fremad.

- Der er ingen tid til undskyldninger. Vi må se fremad. Vi skal holde hovederne højt og fortsætte. Det er stadig masser af kampe i turneringen, siger Messi ifølge goal.com og fortsætter:

- De holdt godt fast i bolden, men skabte ingen åbne chancer. Men da vi kom lidt frem i anden halvleg, scorede de. Da vi spillede bedst, scorede de et fremragende mål, og det blev dyrt for os.

Argentina mangler at møde Paraguay og Qatar i sin indledende pulje. Nummer et og to samt de to bedste treere fra de tre puljer går videre til kvartfinalerne.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

20 kommentarer

BM 09:50          
Han stopper vel bare igen.
Pantic 09:59          
Simpelthen for vanvittigt, at når gruppespillet er afsluttet, er der sagt farvel til 4 hold. Det er om noget en turnering, der tillader de stærke hold at dumme sig fra start.
KB87 10:00          
Ro på @BM, medmindre det går helt galt at man ender i bunden af gruppen så er der ingen bekymringer.

Der er 5 kampe endnu, så der er nok af point at hente.
nic_mc 13:05          
2 puljer a 5 hold. 2 bedste går i semifinal.
- Qatar og Japan bliver bare hjemme.
Bookel82 13:09          
Sandsynligvis bliver Copa America på hjemmebane næste år hans sidste dans på landsholdet. Qatar VM i december 2022. Messi 35 1/2 år....Nah
Lassenftw 13:11          
Sandsynligvis bliver Copa America på hjemmebane næste år hans sidste dans på landsholdet. Qatar VM i december 2022. Messi 35 1/2 år....Nah
Der kan du så tage fejl. Messi har på intet tidspunkt lignet en som var på vej nedad bakke. Jeg tror ikke det er utænkeligt at han stadig er den bedste om 3 år.
WilliamOstgaard 15:04          
Man kunne i hvert fald godt unde den argentiske troldmand en Copa America-titel på hjemmebane og en VM-titel i Qatar som det sidste punktum i en vanvittig karriere.
Torsdag 18. juli