Luk

Messi gjorde forskellen mod uskarpe Brasilien

| Landshold | 0 kommentarer

Infoboks

Brasilien - Argentina 0-1
Venskabskamp
14' 0-1 Lionel Messi

Både Brasilien og Argentina brændte straffespark, da de to hold mødtes fredag aften, og derfor var Lionel Messis ene scoring nok til en argentinsk 1-0-sejr.

Selvom aftenen rivalopgør mellem Brasilien og Argentina var en venskabskamp, så stillede de to hold stærkt op til aftenens opgør i den Saudi Arabiske hovedstad Riaadh.

Lionel Messi var med fra start for Argentina, imens Brasilien havde en Premier League-baseret angrebstrio bestående af Willian, Roberto Firmino og Gabriel Jesus. 

Allerede efter otte minutters spil var angrebstrioen på spil, da Gabriel Jesus modtog bolden tæt under mål. 

Angriberen blev fældet af German Pezzella, der til daglig spiller i italienske Cagliari, og det takserede kampens dommer til et straffespark.

Jesus ville selv sparke, men det skulle han nok ikke have gjort. Selvom Argentinas keeper Esteban Andrada gik til den forkerte side, så hjalp det ikke Jesus, som skød langt forbi den højre stolpe.

Bare tre minutter senere blev Lionel Messi nedlagt i Brasiliens felt, og så havde argentineren chancen for at vise Gabriel Jesus, hvordan et straffespark skal tages.

Messis bløde skud blev dog snuppet af Alisson, som ikke formåede at holde fast i bolden. Messi var først på riposten, og så kunne han med det samme gøre skaden god igen, ved at score til 1-0.

Stillingen holdt til pause, og så begyndte den brasilianske landstræner Tite at skifte ud.

I løbet af halvlegen kom både Philippe Coutinho, Fabinho og Richarlison på banen, men ingen af de tre formåede at finde afgørende vej gennem det argentinske forsvar.

Også den brasilianske teenager Rodrygo blev sendt på banen til sin landsholdsdebut, men heller ikke stortalentet fandt vej til netmaskerne.

Venskabskampen endte derfor 1-0 til Argentina.


Af Benjamin Alexander Helbo
Tirsdag 11. august