Luk

Messi-hattrick skrev historie - Neymar lynede

| VM | 19 kommentarer

Lionel Messi scorede hattrick, da Argentina bankede Bolivia med 3-0, mens Neymar nettede og assisterede i Brasiliens 2-0-sejr over Peru.

I PSG er Lionel Messi og Neymar blevet genforenet, og natten til fredag dansk tid brillerede de begge to i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Messi startede med efter 14 minutter at krølle bolden i mål til 1-0 mod Bolivia, inden han efter godt og vel en times spil øgede til 2-0 med højrebenet efter en god dribletur.

To minutter før tid var Messi igen på pletten og fuldendte sit hattrick, og så endte det med en overlegen 3-0-sejr til Argentina.

For Brasilien startede Neymar med at assistere Everton Ribeiros 1-0-mål efter et kvarter, og så øgede han selv til 2-0 fem minutter før pausen.

Flere mål blev det ikke til, og Brasilien tromlede derfor videre med den ottende sejr af otte mulige i VM-kvalifikationen. Argentina har 18 point af 24 mulige på en andenplads.

Messi blev med målene Sydamerikas mest scorende spiller ved at overgå Pelés rekord på 77 træffere. Argentineren er nu på 79 af slagsen.


Af Martin Schmidt
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september