Luk

Messi: Lewandowski fortjener en Ballon d'Or

| International | 28 kommentarer

Infoboks

PSG - Nice
Coupe de France (31/01)
Oddset 1,45 4,60 6,10
bet365 1,44 4,50 5,25

Bayern Münchens Robert Lewandowski fortjener et Ballon d'Or-trofæ og blev snydt for prisen i 2020, mener dette års vinder, PSG's Lionel Messi. 

For syvende gang i karrieren gik Lionel Messi mandag aften op på scenen og modtog Ballon d'Or-trofæet som bevis på, at han er kåret til verdens bedste fodboldspiller. 

Dermed henviste han bomberen Robert Lewandowski til andenpladsen.

Messi benyttede dog sin takketale til at sende rosende ord i retning af Bayern München, der ifølge argentineren burde have vundet prisen sidste år, men her blev uddelingen annulleret grundet coronapandemien.

- Jeg vil gerne sige til Robert (Lewandowski, red.), at det er en ære for mig at kæmpe mod ham. Du fortjener en Ballon d'Or. 

- Sidste år var alle enige om, at du var vinderen. Jeg synes, at France Football skal give dig din Ballon d'Or, for du fortjener at have trofæet. 

- Jeg håber, at France Football kan give det til dig, så du kan få trofæet i dit hus, fordi du var vinderen. Du skal have det i dit hus, fortalte Lionel Messi. 

Med syv Ballon d'Or-trofæer lægger han afstand til Cristiano Ronaldo, der har fem til samlingen. 

På en delt tredjeplads følger Michel Platini, Johan Cruyff og Marco van Basten med tre trofæer hver. 


Af Andreas Roesen

28 kommentarer

Betjenten 07:52          
Rigtigt pæne ord og helt enig i at de burde have givet Lewandowski trofæet sidste år.

Rationalet for at aflyse synes jeg også var forkert.

Men tillykke til Messi. Fint fortjent hvis man sætter sig ind i perioden der stemmes i, hvordan der stemmes, og hvilken form de har været i igennem perioden.

Hvis man ikke gør det, så er det selvfølgelig bundkorrupt fordi noget med Qatar, Messi-lovers, popularitetskonkurrence mm. Og at han er dårlig i PSG.
Lassenftw 08:00          
Ja, der er tilsyneladende en del på internettet, som ikke fatter at tiden i PSG stort set ikke tæller med, og så er det selvfølgeligt helt naturligt at bruge lidt tilvænningstid, når man skifter til en anden liga.
Mr P. Ness 08:17          
Det eneste aspekt af spillet hvor Lewa i afstemningsperioden har overgået Messi er i mål. Thats it. Det har han gjort på et Bayern hold der har fungeret LANGT LANGT mere optimalt end Barcelona, som efter næsten halvdelen af indeværende sæson lægger på en 7. plads uden Messi.

Jeg mener det havde været helt fortjent havde Lewa vundet, men jeg skal godt nok også love for at Messis statistik og præstation i afstemningsperioden tales ned i dag. Hans stats taler for sig selv, hvis man nu lige satte sig ind i dem.
LionelSchmeichel 08:20          
Ja der er slet ingen tvivl om Messi er den rigtige vinder, hvis man ikke vil anerkende det er det fordi man ikke vil.
Taco mix 08:24          
hvis man ikke vil anerkende det er det fordi man ikke vil.
Hahahahahahaha Michael Owen ville være stolt.

Lige til en gajolæske.
DebatClement 08:30          
Selvfølgelig fortjener Lewandowski ballon d´or i år! Tænk på det fantatiske EM han havde, hvor han på egen hånd sikrede Polen 1 point i grupppespillet, og derved sikrede dem en sikker 4.plads!
Taco mix 08:32          
Det har han gjort på et Bayern hold der har fungeret LANGT LANGT mere optimalt end Barcelona, som efter næsten halvdelen af indeværende sæson lægger på en 7. plads uden Messi.
Så det trækker ned at Lewandowski har spillet på et velfungerende hold?

Så de gange Messi har vundet, kunne vi også gå ind og granske om det nu ikke også bare er holdet der er velfungerende?

I så fald så syntes jeg ikke Copa America skal tælle op. Argentina´s hold var langt mere velfungerende end konkurrenterne. Så er alt jo nemmere, ikke?
:)
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar