LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Messi med ligamål nr. 400 i sikker Barca-sejr

| La Liga | 22 kommentarer
Hvad er gået galt for Coutinho i Barcelona? Er han på vej til Manchester
Messi runder ligamål nummer 400 i Barcelona-sejr
Messi med ligamål nr. 400 i sikker Barca-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Eibar 3-0
La Liga
19' 1-0 Luis Suárez
53' 2-0 Lionel Messi
59' 3-0 Luis Suárez
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Lionel Messi rundede en fornem milepæl, da han scorede sit ligamål nummer 400 for Barcelona, der sikkert vandt med 3-0 hjemme over Eibar.

Med Atletico Madrids sejr søndag eftermiddag skulle FC Barcelona senere samme dag forsøge at fastholde forspringet i La Liga, da topholdet hjemme på Camp Nou fik besøg af Eibar. 

Til opgøret var Philippe Coutinho for første gang i mere end en måned med i startopstillingen, og den brasilianske kreatør skulle hurtigt takke for tilliden.

Efter en rolig indledning kombinerede han flot med Luis Suarez, der sendte værterne i front med sin 13. sæsonscoring efter 19 minutters spil.

Gæsterne bed dog fint fra sig i første halvleg, og efter en halv times spil kom Sergio Enrich tæt på en udligning, men angriberens hovedstød gik snært forbi mål. 

Barcelona gik derfor til pause med en snæver føring, men i anden halvleg foldede hjemmeholdet sig mere ud.

Det gjorde de anført af Lionel Messi, der indtil da havde været særdeles anonym, men efter 53 minutter stjal han overskrifterne.

Argentineren fik tid og plads til en afslutning i Eibar-feltet, og så rundede Barcelona-stjernen sit ligamål nummer 400 i kamp nummer 435. 

Hvis der fortsat var håb for gæsterne, blev det sidste optimisme fjernet seks minutter senere, da Luis Suarez fra en spids vinkel blev dobbelt målscorer.

Værterne fjernede herefter foden fra speederen, og der blev ikke scoret mere.
Sejren betyder, at Barcelona halvvejs i sæsonen har hentet 43 point og derfor fører med fem point ned til Atletico Madrid på andenpladsen i La Liga. 


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

22 kommentarer

TheFischers 20:23          
Sikke et mål til 1-0! Vintage Barca. Fornuftig pligtsejr. Godt at se Coutinho levere.
kinginthenorth 20:24          
400 mål folkens. folk ska huske at før messi kom til var rekorden 251 i la liga. han har fuldstændig jordet den rekord. mon ikk han ka hoppe op på 500 inden han stopper;)

dejligt at se Coutinho i spillehumør igen. det er den spiller vi vil se i barca.

nu må betis gerne tage flere point fra madrid senere i aften;)
Hammeren 20:26          
Endnu en halvdårligt kamp af Barcelona, men man vinder rimelig sikkert kampen alligevel. De første 15 minutter af 2 halvleg var dog fantastiske, hvor man spiller sig til flere 100 prosent chancer.
Endnu en dårlig kamp af Coutinho.
Sjældent at man ser Messi spille dårligt 2 kampe i træk, men han scorer alligevel sine mål.
Lyspunktet var vel Suarez med 2 ordentlige angriber mål.
Hvis der skal være en formnedgang, er dette vel det rigitge tidspunkt på sæsonen at den forekommer.
Reevenge 20:26          
Coutinho og Busquets var begge som forvandlede idag, omend Coutinho desværre stadigvæk ikke fungerer på midten, så gjorde han en fornem figur i angrebet. Suarez med en stærk kamp, har været solid i noget tid efterhånden. Det er ikke mange svaghedstegn holdet viser for tiden og alletiders bedste med 400 La Liga-scoringer på en ellers meh kamp er bare blevet rutine efterhånden. Mon ikke han også når de 500 en dag #nojinx.
kinginthenorth 20:28          
Hammeren

a hva?? der var da ingen som spillede dårligt i den kamp. specielt ikk coutinho. selvom jeg meget gerne vil have en ny højreback. hverken semedo eller roberto er gode nok på den plads.
Hammeren 20:33          
Der skal mere end et godt oplæg til for at Coutinho spiller en god kamp. Afsyndigt så mange bolde han smider væk - virker alt for langsom.
Platon 16 20:36          
Coutinho var go i dag - både på midt og i angrebet. Han skal dog vise det kontinuerligt før det batter, men vigtigt for ham med en god kamp. Arthur blive ved med at gøre det godt. Men lidt mystisk at han så sjældent får 90 minutter.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar