Luk

Messi: Min rekord skal nok blive slået

| La Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Inter - Barcelona
Champions League gruppe F (10/12)
bet365 1,55 4,50 5,25
NordicBet 1,57 4,80 5,70
Oddset 1,55 4,70 5,50
YouBet 1,69 4,25 5,05
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi føler sig overbevist om, at hans rekord på seks Ballon d'Or-trofæer nok skal blive slået.

Lionel Messi vandt mandag sin Ballon d'Or nummer seks og er dermed gået alene i spidsen på listen over spillere med flest af netop det trofæ.

Argentineren var da også fuld af taknemmelighed efter at have modtaget den gyldne bold.

- Det er en fornøjelse at have vundet seks. Det er rigtig dejligt at få anerkendelsen fra andre, og det gør mig stolt, siger han ifølge goal.com.

Han regner dog ikke med at sidde på rekorden til evig tid.

- Jeg tror, der er nogen, der kommer til at slå rekorden. Jeg ved ikke, hvem det bliver, men det er muligt. Rekorder er til for at blive slået, men jeg ved ikke, hvem der skal gøre det, og hvornår det bliver, siger Messi.

Cristiano Ronaldo har taget prisen fem gange og kan i realiteten godt nå at overhale Messi. Luka Modric er den eneste stadig aktive spiller, der foruden Messi og Ronaldo har vundet prisen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

19 kommentarer

Chris4700 07:32          
Vanvittig rekord! Han burde i realiteten have haft én eller to mere. Men om det er 6, 7, eller 8, den rekord tror jeg simpelthen ikke nogensinde bliver slået. Men så igen, de færreste havde nok forestillet sig hvordan Ronaldo og særligt Messi ville forme fodboldverdenen og dertilhørende rekorder før de gjorde deres indtog
HerbalAttraction 08:05          
Altså det er vel ikke utænkeligt at der kommer en spiller der blæser os alle bagover igen, men indtil videre så er Messi den bedste. Ronaldo er et bæst, men kan ikke sammenlignes med Messi. Han er simpelthen den bedste der nogensinde har været.
Toon Toon! 08:29          
Altså, havde Ronaldo ikke været så god som han er, så havde Messi jo ryddet bordet. Og det kan man vel godt forestille sig at der sker engang i fremtiden, at der kommer en som er markant bedre end alle andre. Messe er i mine øjne den bedste nogensinde, men det kan jo ikke diskuteres at Ronaldo kommer relativ tæt derefter. Fantastiske idrætsudøvere.
Poor Scouser Tommy 08:39          
Bare rolig. Der kommer et nyt fodboldfænomen efter Messi. Det gør der altid.
Vingummibamse 08:41          
Kan vi ikke prøve at sige "kan ikke diskuteres" etc nær der tales om hvem der er bedst. Specielt når man siger indiskutabelt på et diskussions forum....

Selvfølgelig kan rekorden blive slået. Skifter mbappe til en rigtig liga, uden der kommer et nyt vidunderbarn, så er det da helt muligt han tager den 8 gange.

Og Messi er ikke nødvendigvis den bedste nogensinde, fordi han har vundet en popularitets konkurrence. Ej heller christiano.
Phenomeno i hans velmagtsdage var det bedste fra Messi og Ronaldo i en, indtil skaden. Man kan argumentere for ham var bedre end de to. (I en anden tid).
Det er en flot rekord - men den afspejler også at man kun tæller mål og popularitet. VD fx har været lige så vild. Men det er knap så sexet at være CB. Bruger i sin tid var fra en anden planet. Men igen. Målmand.. så lige på det her felt, har konkurrencen altså været lidt skæv

Men tillykke til, den af de bedste offensiv spillere, nogensinde. :)
Toon Toon! 08:50          
Van Dijk er en fremragende forsvarsspiller, og vel næsten så solid som man kan blive defensivt (han bakker dog meget). Men er han god nok med bolden til at blive verdens bedste spiller? Jeg har egentligt ikke lagt så meget mærke til ham i spillet med bolden, så mit indtryk er at han hverken laver de store fejl eller sætter de store aftryk på det offensive spil?
DieWelt 08:51          
Indiskutabelt er Messi den bedste.
Mandag 9. december