Luk

Messi om Ronaldo-rivalisering: Historisk

| International | 9 kommentarer

Infoboks

PSG - Nice
Coupe de France (31/01)
Oddset 1,43 4,90 6,10
bet365 1,44 4,50 5,25

Lionel Messi kalder tiden med ham og Cristiano Ronaldo som La Liga-konkurrenter for en smuk tid, som for altid vil være en del af fodboldhistorien.

Konkurrencen og debatten om, hvem der har været og er den bedste af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har stået på siden slutningen af 00'erne.

De to spillede over for hinanden i ni år i La Liga, hvor de ikke blot konkurrerede om liga-titlen, det var langt hen af vejen også en individuel konkurrence om, hvem der var verdens bedste fodboldspiller.

Siden da har Ronaldo været en tur over Italien og Juventus, inden han i sommers landede tilbage i Manchester United. Messi skiftede ligeledes denne sommer til den franske liga og PSG.

I et længere interview med spanske Marca kommenterer Lionel Messi på Ronaldo og deres individuelle rivalisering.

- Det er lang tid siden, at vi stoppede med at konkurrere i den samme liga. Vi konkurrerede dengang individuelt og på hold-basis for de samme mål. 

- Det var en smuk tid for os, og det var også en smuk tid for fansene, for de nød det virkelig meget. Det er et dejligt minde, som altid vil være en del af fodboldhistorien.

Messi satte også ord på Ronaldos skifte tilbage til Premier League og Manchester United, hvor portugiseren slog sit navn fast i midten af 00'erne.

- United er et virkelig stærkt hold med fantastiske spillere. Cristiano kendte allerede klubben, men det var i anden periode, og nu har han tilpasset sig på imponerende vis. 

- Han har lavet mål fra starten af og ikke haft problemer med at falde til. Det er ikke gået så godt i Premier League, som vi alle troede, men det er en svær og jævn liga, hvor tingene tager mange drejninger. Efter december ændrer tingene sig, og alt kan ske.

Ronaldo har indtil videre lavet 10 mål og 2 assists i 15 kampe for Manchester United i denne sæson. Messi har scoret fire og lagt op til ét i ni kampe for PSG.


Af Tobias Bladt Haarder

9 kommentarer

MrP 23:05          
Ronaldo har indtil videre lavet 10 mål og 2 assists i 14 kampe for Manchester United i denne sæson. Messi har scoret 4 mål og 0 assists i 10 kampe for PSG.
Black Spider 23:43          
Og Ronaldos hold har været nødt til at fyre træneren fordi resultaterne var for ringe. Hvor mange mål scorer de andre Man Utd angribere i øvrigt? Hvordan fungerer spillet for United?

Hvis Poche gjorde noget tilsvarende med PSG i forhold til hvad United gør for Ronaldo, baserer spillet udelukkende på at Messi skal maksimeres på enhver måde, så ville Messi jo selvfølgelig nok også score flere mål, men så ville Neymar og Mbappe lynhurtigt begynde at surmule.
KB87 02:17          
så du siger det er neymar og mbappes skyld at messi ikke scorer mål?
det psg gør lige nu virker tydeligvis ikke, når man er nummer 1 i ligue 1.
ungkniv 11:56          
Messi skal da, som dette århundredes velnok hidtil bedste spiller, selvfølgelig gøres til den mest centrale figur i PSG´s spil.
Selvfølgelig skal det ikke være på bekostning af holdets balance, men alt andet end at iscenesætte ham mest muligt er jo nærmest ikke at bruge ham fyldestgørende.
At han så ikke er en goal-getter i samme forstand som Ronaldo er en anden sag, og det kommer ikke bag på mig at Ronaldo har gjort et større indtryk fra starten af. Hans spil er meget lettere at overføre fra hold til hold, hvor Messi har en længere integrering, da han ikke ´kun´ skal forholde sig til sine offensive løb og placeringer som Ronaldo, men også i højere grad sine medspilleres bevægelsesmønstre, da Messi også skaber spillet.

Ronaldo har vist hvilket bæst han er fra start, og mon ikke også at Messi viser mere af det man kender ham for fra Barcelona, i løbet af foråret.
Det er sgu med at nyde de to, så længe vi stadig har dem på højeste plan.
MarcusRashford 13:52          
-Han har lavet mål fra starten af og ikke haft problemer med at falde til. Det er ikke gået så godt i Premier League, som vi alle troede, men det er en svær og jævn liga, hvor tingene tager mange drejninger. Efter december ændrer tingene sig, og alt kan ske.
Det er helt rigtigt og det er der godt nok ikke særlig mange der forstår. Virkelig skarpt set af Messi.
MarcusRashford 14:03          
Hvis Poche gjorde noget tilsvarende med PSG i forhold til hvad United gør for Ronaldo, baserer spillet udelukkende på at Messi skal maksimeres på enhver måde, så ville Messi jo selvfølgelig nok også score flere mål, men så ville Neymar og Mbappe lynhurtigt begynde at surmule.
Jeg synes det er vildt overdrevet at sige at alt spillet er bygget op omkring Ronaldo.
TheUnitedWay 14:05          
To fantastiske spillere på hver deres måde. Det er lidt sjovt at de bliver sammenlignet for de er meget forskellige. Messi er væsentligt bedre som playmaker og Ronaldo bedre i boksen f.eks.
Onsdag 26. januar
FIFA om VM hvert andet år: Giver Afrika håb
23:41
Man United-tråden
23:36
Salah: Selvfølgelig vil jeg vinde med Egypten
23:32
Spurs udlejer offensivspiller til Sunderland
23:30
Aston Villa tråden - Langes transferkabale
23:26
Spurs-tråden| Same old arsenal, always cheating
23:22
Medie: FC Midtjylland har budt på brasilianer
23:21
Medier: Daniel Wass er på plads i Atletico
23:21
Se videoen: Eriksen træner med i Ajax
23:18
Danskerscoring sendte Preston på sejrskurs
23:16
Officielt: FCM henter 37-årige Vagner Love
23:16
Neymar i dokumentar: Jeg ville væk fra PSG
23:16
Esbjerg henter dansk angriber hjem fra MLS
23:15
Medier: Daniel Wass er på plads i Atletico
23:14
FCK - Thorups teenagere!
23:14
FIFA om VM hvert andet år: Giver Afrika håb
23:06
Esbjerg fB - Hovsa!
23:04
Medie: Valencia har Wass-erstatning klar
23:04
FIFA om VM hvert andet år: Giver Afrika håb
23:00
Medier: Daniel Wass er på plads i Atletico
22:58
Ækvatorialguinea leverede overraskelsen
22:57
Pereira efter samtale: Everton var begejstrede
22:55
Bayern bekræfter: Süle vil ikke forlænge
22:54
Medier: Daniel Wass er på plads i Atletico
22:53
Medie: FC Midtjylland har budt på brasilianer
22:51