Luk

Luk

Messi strålede og blev skadet i livlig topkamp

| La Liga | 18 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla 4-2
La Liga
2' 1-0 Philippe Coutinho
12' 2-0 Lionel Messi
63' 3-0 Luis Suárez
79' 3-1 Clement Lenglet
88' 4-1 Ivan Rakitic
90' 4-2 Luis Muriel

FC Barcelona vandt lørdag aften 4-2 over Sevilla, hvilket sender dem tilbage på førstepladsen i La Liga. Lionel Messi scorede og assisterede, men midtvejs i første halvleg måtte han udgå med en grim skade. 

Lørdag aften havde FC Barcelona chance for at gå i spidsen af La Liga, hvis det skulle blive til en sejr i hjemmekampen mod Sevilla. 

Simon Kjær startede på banen for gæsterne, og han skulle få nok at se til med en Barcelona-offensiv bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Coutinho. 

Bare to minutter inde i opgøret lykkedes det Barcelona at komme foran, da Messi spillede Coutinho fri i feltet, og brasilianeren takkede for tilliden og krøllede den op i krogen til 1-0. 

Guilherme Arana testede FC Barcelonas ene opstander kort efter, men heldet var med catalanerne, og bolden gik i spil igen. 

Efter 12 minutter var det i stedet Barcelona, der gjorde det til 2-0. En fremragende omstilling endte hos Messi, der som så mange gange før tog et træk ind i banen og sendte bolden fladt i mål ved den fjerne opstander. 

Midtvejs i første halvleg gik der et chok igennem Camp Nou, da Lionel Messi måtte lade sig udskifte med en alvorlig armskade. Argentineren var tydeligvis i stor smerte, da han forlod banen, hvilket ikke lover godt for Barca. 

Indskiftede Ousmane Dembele fik en stor chance mod halvlegens ende, men franskmandens afslutning savnede kvalitet.

Sevilla var også tæt på at komme på tavlen før pausen, men Pablo Sarabias afslutning gik i sidenettet. 

Efter godt en times spil diskede Marc-Andre ter Stegen op med en fremragende dobbeltredning i Barcelona-målet, hvilket holdt Sevilla fra at reducere, og kort efter blev det 3-0 i den anden ende. 

Luis Suarez blev nedlagt i feltet og fik straffespark. Den tidligere Liverpool-angriber gik køligt til bolden og scorede stensikkert til 3-0. 

Sarabia fik bragt en smule spænding tilbage i opgøret med ti minutter igen, men to minutter før tid dræbte Ivan Rakitic kampen med sin scoring til 4-1 mod sin tidligere klub. 

I overtiden lykkedes det dog Sevilla at reducere til 4-2 ved Luis Muriel, men det var for sent for gæsterne. Barcelona vandt 4-2 efter en særdeles underholdende kamp. 

Derfor er FC Barcelona tilbage på førstepladsen i La Liga, mens Sevilla ligger treer med to point op til førerholdet. Simon Kjær blev udskiftet efter en times spil. 


Af Martin Schmidt

18 kommentarer

Mr P. Ness 22:51          
4-2 er vist ganske godkendt mod førstepladsen.
Mega nederen med Messi. Heldigvis ikke brækket, som jeg har forstået, men man skal nok regne med 2-3 uger ude.

Nogen der har nogle konkrete meldinger?

Edit:

I øvrigt spillede Messi jo fantastisk - endnu engang - inden sin skade. Han var virkelig i hopla. Og Ter Stegen var jo bare sindssyg. MOTM i min optik.
TheFischers 22:52          
Svært for alvor at fejre en sejr mod en topmodstander og tilbageerobringen af førstepladsen, når Messi går ud på den måde. Håber, at han kan nøjes med at sidde over i Inter-kampen, som jeg godt tror, at vi kan klare uden ham på Campen.

Ter Stegen var helt vanvittig idag. Og Arthur bliver ved med at imponere. Bliver spændende at se, hvilken forfatning Real tropper op i på næste søndag, og om Messi når at blive klar.
saltsyre 22:52          
Nogen der ved hvorfor Kjær blev skiftet så tidligt ud?
Barca80erne 22:53          
Fed kamp...Stegen og Suarez spillet en kongekamp...
Safari 22:53          
Ter Stegen er så vild! Dem som mener at Jan Oblak er bedre, ville ikke mene det hvis Barcelona spillede ligeså defensivt som Atletico. Arthur viser igen at han hører til i galla XI´et, Coutinho igen med en dårlig kamp. Semedo bedre end forventet, ligesom Suarez, pånær hans kæmpe misser.

Surt med Messi, når der både er Inter og Real Madrid snart, men det er ikke jordens undergang
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 22:56          
Lad os se hvordan Barca vil klare sig nu i de kommende kampe uden Messi?
Jeg er overbevist om at der ryger mindst 3-7 point afhængig af længden af Messi skade!
TheFischers 22:56          
Semedo bedre end forventet
Offensivt er han begyndt at komme efter det, men han mangler stadig meget defensivt. Især når vi også spiller med Alba på den anden side, som er mere fløj end back, og når vi spiller med Pique, som ligner en mand, der har sine bedste år bag sig, og uden Umtiti. Vores forsvar sejler for tiden, og der er desværre mange grunde til det, herunder Semedo - især hans positionering og hans mange boldtab midt på banen skader vores defensiv. Hvis ikke det var for Ter Stegen, så ville vores defensiv være nærmest ikke-eksisterende denne sæson. Glæder mig til, at Umtiti er tilbage :/
Lørdag 25. juni