Luk

Messi taler ud: Alt var for Barcelonas bedste

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Dynamo Kiev
Champions League gruppe G (04/11)
Oddset 1,13 9,35 19,00
bet365 1,12 9,00 15,00

Lionel Messi har for første gang udtalt sig i et interview, efter han annoncerede, at han ville blive i Barcelona. Han fortæller, at han vil slå en streg over alle uenigheder og understreger, alt var for klubbens bedste.

Over sommeren udspillede sig lidt af en saga mellem FC Barcelona og klubbens helt store stjerne Lionel Messi, der længe lignede en spiller, som var på vej væk fra klubben efter store uoverensstemmelser med ledelsen anført af præsident Josep Bartomeu.

Men som bekendt endte det altså med, at Messi og Barcelona fandt en løsning, og nu vil Messi slå en streg over sommerens begivenheder og kommer videre.

Det fortæller han i det første interview, efter han annoncerede, at han ville fortsætte i Barcelona. Han understreger desuden, at alt Messi gjorde var for Barcelonas bedste.

Interviewet er givet til spanske Sport, der tirsdag deler brudstykker af interviewet.

- Efter så mange uenigehder vil jeg gerne bringe alt det her til ende. Vi må alle være forenet og tro på, at det bedste stadig er på vej, siger han og tilføjer:

- Jeg tager ansvar for mine fejl, og hvis de eksisterede, så var det kun for at gøre FC Barcelona bedre og stærkere.

- Jeg vil gerne sige noget til dem, der følger os. Hvis de på noget tidspunkt var irriteret over noget, jeg gjorde eller sagde, så lad der være ingen tvivl om, at jeg altid gjorde det med klubbens bedste interesser in mente.

Resten af interviewet publiceres onsdag.

Messi spillede 90 minutter i Barcelonas første sæsonkamp, og han kvitterede med en scoring i 4-0-sejren over Villarreal.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 31. oktober