Luk

Messi: Troede Neymar tog til Real Madrid

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Slavia Prag - Barcelona
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 8,00 5,00 1,36
NordicBet 7,80 5,60 1,40
Oddset 7,35 5,30 1,38
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi var overbevist om, at Neymar ville ende i Real Madrid i sommer, men han havde gerne set brasilianeren tilbage i Barcelona, fortæller han til RAC1.

Neymar kom ikke væk fra PSG i sommer, selvom han åbent havde ytret det, og både Barcelona og Real Madrid lignede oplagte destinationer for brasilianeren.

Lionel Messi fortæller i et interview med RAC1, at han gerne havde set Neymar tilbage i Barcelona, og at han faktisk troede, at brasilianeren ville tage til Real Madrid.

- Helt ærlig troede jeg, at Neymar ville tage til Madrid, hvis han ikke kom her. Han ville rigtig gerne væk fra Paris og havde givet udtryk for det. Jeg troede, at Florentino (Perez, red.) og Real Madrid ville få det til at ske, siger Messi til RAC1 ifølge Marca.

- Jeg ville gerne have haft Neymar, for han er en af de bedste i verden, og han er anderledes. Hans kvaliteter ville give os flere muligheder for at vinde.

- Jeg forstår, at nogen kigger på andre ting – fx hvordan han forlod os, og at det var svært, men sportsligt ville jeg have kunnet lide det, siger Messi.

27-årige Neymar spillede i Barcelona fra 2013 til 2017.


Af Sara Margren
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober