LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Messi tryllede igen og sendte Chelsea ud

| Champions League | 177 kommentarer
Messi tryllede igen og sendte Chelsea ud
Foto: Getty Images
Diskussion: Bør AC starte på landsholdet?
Sjov tendens: Barcelona-trænere får grå hår af at træne klubben
Highlights: Pedro headede Chelsea i FA Cup-semifinalen
Vardy sikrer forlænget spilletid
Eksklusivt interview: Andreas Christensen taler ud om en vanskelig tid i Chelsea

Infoboks

Barcelona - Chelsea 3-0
Champions League Slutspil
3' 1-0 Lionel Messi
20' 2-0 Ousmane Dembele
63' 3-0 Lionel Messi
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Lionel Messi scorede to og lagde op til det tredje mål, da Barcelona onsdag aften besejrede Chelsea med 3-0 og sendte englænderne ud af årets Champions League.

Der var lagt op til et spændende opgør fra Barcelona, da Chelsea her til aften gæstede det spanske efter 1-1 i det første opgør i London for et par uger siden.

Andreas Christensen var med fra start hos Chelsea, mens Ousmane Dembele var kaninen i hatten hos Ernesto Valverde, da han startede i front sammen med Lionel Messi og Luis Suarez.

Vanen tro lød den klassiske Champions League-hymne ned mod de 22 spillere inden kampstart. Den var dog svær at høre grundet en uforstående pibekoncert fra de fremmødte på Camp Nou.

Pibekoncerten blev dog hurtigt afløst af jubel på tribunerne, da Lionel Messi efter bare tre minutters spil lagde bolden mellem benene på Thibaut Courtois og bragte catalonierne på sejrskurs.

Efter tyve minutter satsede Andreas Christensen unødigt på banens midte og det medførte en motorvej til Lionel Messi i venstresiden. Det skal man ikke give argentineren og let fandt han Ousmane Dembele i modsatte side, og herfra bankede han bolden op i nettaget til 2-0.

Otte minutter før pausen havde gæsterne en gylden mulighed for at bringe spænding tilbage i opgøret, men afslutningen fra Marcos Alonso sad lige på ter Stegen, der let boksede væk.

Kort inden pausen fik spanieren på ny en mulighed på Barcelonas tyske keeper, men ydersiden af stolpen stod i vejen på venstrebackens frisparksforsøg. 2-0 var således stillingen ved pausen.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Chelsea følte sig snydt for et straffespark begået mod Marcos Alonso. Dog vinkede dommer Damir Skomina afværgende på protesterne fra Chelsea-folkene.

Efter en times spil måtte Sergio Busquets udgå med en skade, og han blev erstattet af den udskældte André Gomes, til et kæmpe jubelbrøl fra tilskuerne på Camp Nou.

Få minutter efter blev det ene jubelbrøl erstattet af det andet, da Lionel Messi modtog bolden lige udenfor feltet, og efter et par træk sendte han igen bolden mellem benene på Thibaut Courtois til 3-0.

Med en føring i baghånden trak Barcelona sig og overlod initiativet til gæsterne, der samtidig sendte Alvaro Morata og Davide Zappacosta på banen i bestræbelserne på en reducering.

Der blev ikke scoret yderligere, og Barcelona er dermed klar til kvartfinalelodtrækningen på fredag efter avancement på 4-1 over Chelsea samlet.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

177 kommentarer

BerlinerDK 22:37          
Messi is GOAT
FrækFyr17 22:38          
Klasseforskel.
Hyphest 22:38          
Courtois mom for Barca.

Er du gal det Chelsea hold er ringe.
bruger2700 22:38          
Stop nu med det fis. Han fik lov at score to mål som udelukket var forsvaret og tibos skylds intet trylleri i ham. Og havde Chelsea fået det straffe de skulle have ved 2-0 havde det set anderledes id
Doktor Nollert 22:38          
Engelsk fodbold mangler fortsat en hel del.
iLoveSoccer 22:39          
Messi is GOAT
100% og ingen tvivl.
Skjold99 22:39          
Faktisk en rigtig god kamp af Chelsea, men Messi er bare ustoppelig, når han er i det humør!
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august