Luk

Messi ude af Barca-trup - Braithwaite er med

| Barcelona | 11 kommentarer

Infoboks

UE Cornella - Barcelona
Copa del Rey (21/01)
Oddset 11,50 5,80 1,22
bet365 11,00 6,00 1,20

Barcelona har sikret sig avancement fra gruppespillet, når de møder Ferencvaros onsdag. Derfor er Lionel Messi heller ikke med, mens Martin Braithwaite kan fortsætte målformen.

Barcelona slog i weekenden Osasuna med 4-0, hvor Lionel Messi og Martin Braithwaite blandt andre scorede. 

Nu har Ronald Koeman udtaget holdet til onsdagens kamp i Ungarn mod Ferencvaros, hvor flere profiler bliver sparet, mens Martin Braithwaite igen ser ud at få chancen fra start.

For Lionel Messi, Coutinho og Marc-Andre ter Stegen er blandt de store profiler, som er siet fra truppen.

Barcelona har hentet fire sejre i deres første fire kampe af dette års Champions League.


Af Theis Fischer Brandt

11 kommentarer

TJensen 13:44          
Har Messi opgivet at blive den mest scorende i CL?
Eller er det endnu en krig mellem Messi og trænerstaben. Han kan umuligt være tilfreds med ikke at lave de mål, mod "lette" modstandere.
UnderMåler 13:47          
Han er sgu´ cool nok ham MB men hans tid i Barca bliver aldrig Laudrupsk

Hvad han mangler i teknik og spilforståelse kompenserer han for i rå arbejdsindsats

Det gør han så godt at han er starter i Barcas B-kæde og en mand der er fornuftig at skifte ind når en føring skal forsvares. Dertil er han ydmyg, hvilket netop er godt i trupper med store primadonnaer
AGFfan 15:04          
TJensen
Jeg tror sgu Messi er glad nok for at slippe for flyvetur til et kold og mørkt Ungarn.
Defensive Tunger 15:17          
AGF

Ja sådan har det også virket alle de andre år hvor han har jagtet topscorer-titlen og scoret masser af mål mod den slags hold med stor smil på læben.
Nu gider han da ikke længere scorer mål... eller hvad?
Førhen var argumentet, når andre sagde at Messi spillede for meget og ikke blev hvilet, at han ikke behøvede lave meget i den slags kampe, men sagtens kunne scorer alligevel.
Stagger Lee 16:25          
Nu ved jeg ikke om det er gået op for jer at Messi er blevet 33 år og at det har været en hård opstart med mange kampe, både med klubhold og landshold og for Messi´s vedkommende stort set uden preseason. Dertil er ligaen i øjeblikket vigtigere end CL, så det er vel ikke så fandens svært at forstå.
BoJacques 16:32          
@Defensive - og hvad er du ude i? Du færdiggør skam ikke dit eget argument. Og det er fløjtende ligegyldigt, hvad nogle argumenterede for til fordel for Messi eller whatever.

Han er vel en del år ældre nu samt, at det er en hårdere sæson. Eller måske har sommerens kontroverser ændret hans indstilling, så hvor han kan undgå en ligegyldig kamp, så gør han det. Og en mere afgørende faktor end, hvad du muligvis hentyder (at han ikke er så god mere?) er, at han for nogle år siden ændrede position; hans tal har da også ændret sig, og han har større indflydelse i dele af spillet, som mål og assist statistikker ikke informerer om, særligt efter Xavi og Iniestas afgang. Det understreger også det faktum, at hans spil altid har været hold-baseret i kontrast til Ronaldo, som dog har været med til at bygge nogle af de bedste kontra hold i sin karriere, hvorfor han også er nuværende topscorer (og har haft 2,5 år mere at gøre godt med). Altså Messi synes aldrig at have gået primært efter sådanne rekorder, som TJensens spørgsmål implicerer - det indikerer hans overbyrdende playmaker rolle i hvert fald ikke.
Dølle1924 20:06          
Det står efterhånden lysende klart for enhver, at tronskiftet er sket i Barca. Efter sine præstationer i den forgangne uge har Koeman selvsagt intet andet valg end at efterlade Messi på tribunen til fordel for Braithwaite. Long may he reign!
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar