Luk

Messi: Ville have elsket at Neymar var kommet

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Barcelona
Champions League gruppe F (17/09)
bet365 3,30 3,75 2,10
NordicBet 3,00 3,75 2,36
Oddset 3,20 3,80 2,10
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi ville have elsket, hvis Neymar var blevet Barcelona-spiller i det forgangne transfervindue.

Et af sommerens helt store transferemner var brasilianske Neymar, der virkede til at være meget opsat på et skifte væk fra PSG i Ligue 1.

Særligt var Neymars tidligere klub Barcelona inde i billedet, og hvis skiftet var blevet en realitet, så havde Lionel Messi været en glad mand. 

Barca-anføreren er dog ikke sikker på, at klubben gjorde alt, den kunne, for at få Neymar.

- Jeg ville have elsket, at Neymar var kommet. For at være ærlig, ved jeg ikke, om Barca gjorde alt, hvad der var muligt for Neymars tilbagevenden, men det er nok rigtigt at det ikke er nemt at forhandle med PSG, siger Messi i et interview med magasinet Sport ifølge Marca.

- På banen er Neymar en af de bedste i verden, og med ham ville klubben have taget et spring med tanke på image og sponsorer.

Messi og Neymar nåede at spille sammen i fire sæsoner fra 2013 til 2017. 


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Zidanes Y Pavones 09:00          
Neymar skider højt og helligt på Barcelona, og nu ligger Messi på knæ for at opnå en sidste ChL triumf.
Eldodeldo 09:34          
Og det ved du hvordan? :)
Mikesas 09:36          
Ligger på knæ ligefrem. I guder for et dumt oplæg.
sacrabosco 10:52          
Hm. Hvis man ikke er indebrændt real-fan, er det godt nok svært at forstå Messis ord som liggen på knæ. På nogen måde. Mon ikke den tolkning peger tilbage på afsenderen? Men det er selvfølgelig ikke en dans på roser at være real-fan i Messi-tidsalderen...
Moderat 11:05          
Naar det saa er sagt, er det sgu da til at braekke sig over, at klubben boejer sig forover og er villig til at tage den saa haardt, for en spiller der baade sked og pissede paa klubben da han forlod den. Neymar kan raadne op i sit guldbelagte palads i Paris - stod det til mig.
Team US Postal 15:22          
At Neymar skider på Barca?? Hvordan?

Det er rigtigt at han forlod klubben på en dum måde, men han var villig til at gå ned til den løn, han tjente i Barca før PSG (stor nedgang) OG eftersigende villig til at betale 150 mio. kr. af transferen for at komme tilbage. Hvis der er nogle der ligger på knæ, er det Neymar.
Moderat 15:53          
Ja, det var vist ren sulteloen han var paa i Barcelona.. Desuden er der delte meldinger hvad loen angaar, nogle medier har meldt det modsatte. For slet ikke at tale om den retssag, hvor han stadig kraever.. er det 30 millioner euro? af Barca.
Paa trods af hans store oenske om at vende tilbage. Hvis han virkelig var en gentleman, havde han sgu nok droppet den, omend ikke andet, saa for at bloedgoere Barcelona lidt efter hans haarde exit - men ikke engang dét har han vaeret villig til; sikkert fordi det ikke var noedvendigt, Barcelona havde bukket sig forover og var ved at traekke bukserne ned, selv med en retssag koerende.

Det ér sgu da til at braekke sig over.
Mandag 16. september
Søndag 15. september