Luk

Messi: Ville ønske Ronaldo spillede i La Liga

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - Barcelona
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 8,00 5,00 1,36
NordicBet 7,60 5,40 1,42
Oddset 7,20 5,20 1,40
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi savner rivaliseringen med Cristiano Ronaldo, og argentineren så gerne at hans portugisiske rival stadig var at finde i La Liga. 

Cristiano Ronaldo skiftede sidste sommer spanske Real Madrid ud med italienske Juventus, og det gjorde en ende på hans rivalisering med argentinske Lionel Messi.

Det er den femdobbelte argentinske Ballon d'Or-vinder ked af, og han så gerne at Ronaldo var blevet i La Liga. 

-  Jeg så gerne, at Cristiano var fortsat i La Liga, i Madrid. Det gav en ekstra drivkraft til vores rivalisering, til Él Clasico og til La Liga, siger Messi til RAC1 ifølge Marca. 

Selvom Cristiano Ronaldo har forladt Real Madrid, så har Lionel Messi stadig respekt for klubbens evner og historie.

- Jeg kan huske, at jeg tidligere i år sagde at Real Madrid ville mærke Cristianos afgang, ligesom ethvert andet hold ville. På trods af det, så har de spillere nok til at være med i toppen og spille med om alt. Det er Madrid og de har en stor historie. 

Lionel Messi og FC Barcelona er i øjeblikket to point bag Real Madrid, som med 18 point indtager førstepladsen i La Liga. 


Af Benjamin Alexander Helbo

14 kommentarer

dellit 20:20          
Ville ønske du prøvede noget nyt
Venga 20:41          
Ja, det ville de fleste Real Madrid-fans vel. Heldigvis er Messi klubloyal, og fortsætter med at livet surt for Madrid flere sæsoner endnu.
FC Toiletrens 20:57          
Hvis han er så klubloyal, hvorfor er han så ikke stadig i Newell´s Old Boys?
Ukendttt 21:08          
Jeg er en af dem der også har været efter Messi, i forhold til at han ikke har prøvet andet end Barca. Men helt seriøst, kom lige ind i kampen....
FC Toiletrens 21:13          
Men det er altså fandme nemt at være "klubloyal" når man er en af, hvis ikke DEN, bedste betalte spiller i verden og spiller for en af verdens, hvis ikke DEN, største klubber. Ikke at Messi ikke er klubloyal, men igen nemt at sige når man spiller i Barcelona.
Indspark med bolden 21:29          
Har aldrig forstået hvorfor det skulle være så vigtigt at prøve andet?

Nu var Buffon så lige forbi PSG 1 sæson, men i det store hele har han altid været i Serie A og primært Juventus, og det er da vist gået meget godt, faktisk så godt, at han blandt mange regnes for verdens bedste målmand nogensinde, selvom han ikke har været forbi PL, La Liga eller Bundesligaen...

Andre eksempler: tja..
Xavi var jo også kun i Barcelona mens han var på toppen, og også han bliver regnet for en af verdens bedste spillere nogensinde, igen uden at have prøvett noget andet...
(ja, han var i Al Saad i sin karrieres efterår, men come on)

Sergio Ramos, ok han var i Sevilla i 2 år, men igen reelt er det jo hans tid i Real, som gør ham berømt (og berygtet), også uden at have prøvet noget andet...

Tony Adams var kun i Arsenal, og det gik vist meget godt for ham, uden at han behøvede at prøve La Liga, Serie A eller Bundesligaen

Jamie Carragher var kun i Liverpool

og man kan fortsætte i meget lang tid.

Pointen er:
Hvorfor skulle det være vigtigt at prøve noget andet?

Der er mange spiller, der har spillet i maks. 1-2 klubber og haft fantastiske karriere, så hvis behov er det der med, at prøve noget andet?
Og hvad skulle det bevise?

= ingenting

Det er en smagssag, men der er intet argument for, at en spillers karriere ville blive bedre, eller man får bevidst noget, ved at være i mere end 1-2 klubber...
MrKaaangen 21:29          
@Fc toiletrens

Ligeså nemt som det var for Ronaldo at være klubloyal?
Så nej, uanset hvor god du er, og uanset hvor god en klub du spiller for - er det stadig sjældent du ser spillere blive så lang tid som Messi har været i Barcelona.
Mandag 21. oktober