Luk

Messias frelste Milan i Madrid til allersidst

| Champions League | 16 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - AC Milan 0-1
Champions League gruppe B
87' 0-1 Junior Messias

Junior Messias blev matchvinder for AC Milan til allersidst, da han med sit mål sørgede for 1-0 mod Atletico Madrid i Champions League. Milan er nu nummer tre, mens Atletico er sidst.

Både Atletico Madrid og AC Milan havde brug for en sejr, da de to hold krydsede klinger på Wanda Metropolitano onsdag aften.

Atletico Madrid indtog tredjepladsen i gruppen, mens AC Milan var sidst med ét point, og hvis ikke FC Porto skulle følge Liverpool videre i Champions League, var en sejr påkrævet.

Simon Kjær var med for AC Milan, mens Zlatan Ibrahimovic indtog bænken, men første halvleg var dog lidt af en skuffelse, for der manglede ganske enkelt intensitet og underholdning.

Faktisk var det meget småt med chancer, selvom Atletico Madrid havde Antoine Griezmann og Stefan Savic tilbage fra karantæne.

Theo Hernandez havde en nogenlunde mulighed efter en halv times tid, men hans halvflugter gik forbi mål.

Derfor stod det 0-0 efter en tam første halvleg, men kort inde i anden halvleg var Thomas Lemar tæt på at overliste Ciprian Tatarusanu i målet, men det lykkedes ikke trods et udmærket forsøg.

Simon Kjær havde en udmærket chance midtvejs i anden halvleg, da han headede snert over mål efter en frisparksbold var sendt i feltet.

Med 20 minutter igen kom Ibrahimovic så på banen, men de store chancer lod pænt vente på sig.

Rodrigo De Paul havde en god flugter med et kvarter igen, men vi skulle hen til tre minutter før tid, før der kom gang i målscoringen.

Junior Messias modtog en høj bold på tværs fra Franck Kessie, som han headede ind til 1-0 til AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic var uhyre tæt på at øge føringen kort efter, men svenskerens forsøg på en returbold blev snuppet.

I stedet var det til allersidst tæt på en udligning til Atletico, men Matheus Cunha svigtede tæt under mål, selvom han var fuldkommen fri.

AC Milan kørte 1-0-sejren hjem, hvilket sender dem op på tredjepladsen i gruppen forud for sidste spillerunde. Atletico Madrid er sidst.


Af Sara Margren
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december