Luk

Messis hæder: Ronaldo-udligning gjorde ondt

| La Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Barcelona
La Liga (14/12)
bet365 4,33 4,20 1,70
NordicBet 4,50 4,20 1,72
Oddset 4,30 4,10 1,70
YouBet 4,50 4,15 1,71
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi fortalte i kølvandet på sin Ballon D'Or-fejring, at det gjorde ondt, da Cristiano Ronaldo udlignede Messis fem trofæer i 2017.

Mandag aften snuppede Lionel Messi sin sjette kåring som Ballon D'Or-vinder, og dermed lagde han sig igen i front i kapløbet mellem ham og Cristiano Ronaldo.

I kølvandet på sin fejring fortalte argentineren, at det havde gjort ondt, da Ronaldo kom på siden af Messi i 2017.

- På den ene side, så var jeg glad for at have fem og være den eneste til at have det. Da Cristiano udlignede mig, må jeg indrømme, at det gjorde lidt ondt. Jeg var ikke længere den eneste på toppen. Men det var logisk, selvom det var rart at være alene på fem, sagde Messi til France Football, som også spurgt Messi, om han er den bedste spiller i historien.

- Det er virkelig svært at sige. Der har været andre store spillere i andre æraer, og det er svært at sammenligne dem med de nuværende spillere som Cristiano, Neymar og Mbappé.

- Alle har sine egne præferencer, og jeg ved ærligt talt ikke, om jeg er den bedste spiller i historien. Jeg har været heldig nok til at vinde Ballon D'Or endnu engang og være alene på seks titler, og det gør mig meget glad.

Messi tog prisen foran Virgil van Dijk og Cristiano Ronaldo.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 11. december