Luk

Mexicaner og Tadic sikrede nyt Ajax-eventyr

| Champions League | 3 kommentarer
Mexicaner og Tadic sikrede nyt Ajax-eventyr
Foto: Getty Images

Startdebutanten Edson Alvarez og Dusan Tadic sikrede Ajax 2-0 over APOEL og dermed adgang til Champions Leagues gruppespil. Også Club Brugge og Slavia Prag er med.

Mens Kasper Dolberg var på tribunerne til Nice-Marseille, spillede Ajax onsdag aften returkamp mod APOEL i Champions Leagues playoff-runde.

Gæsterne kom med 0-0 som udgangspunkt og med både FCK-ejede Uros Matic og den tidligere FCK-angriber Andrija Pavlovic i startopstillingen.

Ajax var mest nærgående i første halvleg, og kort før pausen headede den mexicanske startdebutant Edson Alvarez bolden i nettet efter et frisparksoplæg og sikrede 1-0.

I en meget intens affære med mange frispark fik både Klaas-Jan Huntelaar og Pavlovic underkendt scoringer for offside i starten af anden halvleg, og det samlede resultat var på vippen frem mod slutfasen.

Ti minutter før tid tog Dusan Tadic dog et idnlæg fra højre ned, og efter et par træk bankede han det forløsende 2-0-mål i nettet. Herfra var Ajax i nogenlunde kontrol, og APOEL havde ikke de store modsvar.

Ajax er dermed klar til gruppespillet. Det samme er Club Brugge efter 2-1 og samlet 3-1 over LASK Linz samt Slavia Prag efter 1-0 og samlet 2-0 over Cluj.


Af Mikael Blond
Mandag 16. september