Luk

Mexico nedkæmpede brave New Zealand

| Confederations Cup | 8 kommentarer

Infoboks

Mexico - New Zealand 2-1
Confederations Cup Gruppe A
42' 0-1 Chris Wood
54' 1-1 Raul Jiménez
73' 2-1 Oribe Peralta

Chris Wood bragte New Zealand i front, men Raul Jimenez og Oribe Peralta skaffede Mexico en 2-1-sejr ved Confederations Cup. 

Mexico har klare favoritter, da de onsdag dystede med de oceaniske mestre New Zealand ved Confederations Cup i Rusland.

Men det blev langt fra så nemt for mexicanerne, der spillede en skidt første halvleg, hvor kiwi-drengene pressede højt fra start og tilspillede sig de bedste muligheder i indledningen.

Mexico kom også frem til et par lige-ved-og-næsten muligheder, men New Zeland gik helt fortjent til pause med en 1-0-føring, som anfører Chris Wood sparkede i kassen efter 42 minutter efter godt opspil.

Mexico kom langt bedre ud til anden halvleg, og efter 55 minutter lynede Benficas Raul Jimenez til 1-1 efter en vending og en god afslutning på kanten af feltet.

Små tyve minutter senere leverede Javier Aquino som ved det første mexicanske mål endnu et stykke godt og energisk forarbejde, inden han fandt angrebsveteranen Oribe Peralta, der satte kuglen i nettet til 2-1 fra tæt hold.

New Zealand var ikke slået helt ud, men de formåede ikke at sætte hverken et afgørende pres eller mål ind. Tættest på kom 22-årige Ryan Thomas med et forsøg på sammenføjningen.

Forsvarsspilleren Tommy Smith forhindrede bravt 3-1-målet ved at blokere Jimenez' forsøg på stregen, og derfor sluttede det 2-1 og desværre også med et stort og voldsomt sammenstød mellem de to holds spillere. 

Mexico har nu ligesom Portugal fire point i gruppen, hvorfor en remis i det afsluttende opgør mod værterne Rusland vil give mexicanerne en semifinalebillet.


Af Mikael Blond

8 kommentarer

Hunden2221 22:00          
Hvad var det Dommer havde gang i til sidst ? det var nok den Værst Dommer jeg set i lang tid
Mølbat 22:02          
Selv ikke videohjælp kan gøre forfærdelige dommere gode. Ham Gassama havde overhovedet ikke styr på noget - tydeligvis heller ikke fodboldreglerne, idet flere spillere uretfærdigt undgik røde og gule kort.
Man kan IMO ikke give videohjælpen skylden for forvirring til sidst i kampen, men i stedet en dommer, der slet ikke var i stand til at kommunikere med sine assistenter udenfor stadion.

OT:
Flot, flot kæmpet af New Zealand! Havde Chris Wood haft bedre teknik, havde de måske endda vundet. Han missede vel 2-3 100 % chancer.
krisc 22:06          
Godt kæmpet af New Zealand, men i mine øjne blev det aldrig den gode og spændende kamp, som især Bo Henriksen talte den op til. New Zealand ER bare ikke et godt hold, selvom de kæmpede flot.

Noget rod til sidst med videodommeren, men hvad er reglerne præcist? Sagde de, at der ikke kan gives advarsler efter en videodom?
Nesiry 22:12          
Det er jo ikke dommerns skyld når han får ting at vide som han skal forholde til...

De andre dommer har jo ikke haft et slagsmål som dette at forholde sig til.
MKilgallon 22:39          
Øv, hvor ærgerligt, men endnu en smuk scoring fra Bomber-Wood.
Mølbat 22:45          
Det er jo ikke dommerns skyld når han får ting at vide som han skal forholde til...
Men dommeren ville jo end ikke give spillerne gule kort, efter at man tydeligt kunne se, at flere af dem begik forseelser, der ret beset var til røde kort.
Han turde heller ikke at give Rafa Marquez gult kort tidligere i kampen, selvom han bremsede et lovende kontraangreb fra New Zealand ved at trække en modstander i trøjen.

Det var en gennemført elendig dommer, og hans fumleri i forbindelse med videohjælpen til sidst understregede blot dette.
Tveskæg 23:33          
Dommeren var katastrofalt dårligt. Ved godt vi har ringe dommere i Europa, men man ser det altså for tit at dommerne fra Afrika, Asien og Centralamerika simpelthen ikke er vant til store turneringer og kampe. Hader når f.eks. en stor VM kamp dømmes af en der tydeligvis aldrig har dømt nået der bare minder om "rigtig" fodbold.

Fint nok at udvide VM mest til fordel for ikke europæiske mandskaber, men kunne vi så ikke stoppe med ikke europæiske dommere?

On topic. Shit de kæmpede bravt New Zealand. 0 teknik men 100% vilje. Tænk, hvis et halvgodt mandskab som Danmark kæmpede sådan.
Lørdag 27. november
Giga farce: Benfica-kamp fløjtet af ved 7-0
02:11
Tumult efter AGF-brag: Tre karantæner til FCK
02:08
Cityzens This City is Ours
01:53
Cityzens This City is Ours
01:48
FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder
01:30
Otte kampe uden sejr: Brighton måtte nøjes
01:23
FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder
01:19
AaB har motor og topscorer med mod FCK
01:04
FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder
01:03
FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder
01:01
Klumme: Få styr på dit shit, Jess Thorup!
00:56
Mæhle og Atalanta stod for ny Juve-nedtur
00:53
LIVERPOOL F.C. | 0-5
00:53
Allegri efter nederlag: Vi skal være realistiske
00:51
Giga farce: Benfica-kamp fløjtet af ved 7-0
00:51
Giga farce: Benfica-kamp fløjtet af ved 7-0
00:47
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
00:45
Liverpool med mål-rekord efter 13 PL-kampe
00:38
LIVERPOOL F.C. | 0-5
00:31
Liverpool med mål-rekord efter 13 PL-kampe
00:27
Xavis Barca vendte det til sidst mod Villarreal
00:26
Cityzens This City is Ours
00:12
FCK uenige i kendelse: Sætter nye standarder
00:09
F.C. Internazionale - Campione D´Italia
00:07
Premier League tips - vi kører snart igen
00:06