Luk

MFF-stopper: Hamsik bliver en profil i Sverige

| Allsvenskan | 7 kommentarer

Infoboks

Häcken - Malmö FF
Allsvenskan (18/04)
Oddset 3,70 3,60 1,87
bet365 4,00 3,60 1,85

Anel Ahmedhodzic ser det som positivt for Allsvenskan, hvis det lykkes IFK Göteborg at hente Marek Hamsik, som rygterne går på.

Fredag sprang lidt af en bombe i Allsvenskan, da SportExpressen kunne afsløre, at IFK Göteborg er detaljer fra at hente den tidligere Napoli-stjerne Marek Hamsik.

Den 33-årige slovak forventes at ophæve sin kontrakt i kinesisk fodbold inden længe og dermed skifte gratis til den svenske klub, der samtidig forventes at opruste med Marcus Berg og Oscar Wendt til sommer.

Hos de forsvarende mestre fra Malmö FF ser forsvarsprofilen Anel Ahmedhodzic det som en god ting for den svenske liga, hvis Marek Hamsik kommer – også selvom det er til Malmös ærkerivaler.

- Han er en fantastisk spiller, Hamsik. Det bliver endnu en profil i Allsvenskan, og det er kun godt for ligaen. Marcus Berg og det vidste jeg ikke. Det kan blive godt for dem, men jeg ved ikke. Jeg har ikke så godt styr på Berg og dem, siger Anel Ahmedhodzic til Fotbollskanalen.

Malmö-stopperen bliver derefter spurgt, om han ser Göteborg som en trussel:

- Ikke for at undervurdere, men vi er Malmö og skal kunne klare alle de hold. Det er klart, at alle hold er en trussel, hvis vi ikke gør, hvad vi skal. Gør vi det, kan vi eliminere alle trusler, siger Ahmedhodzic.

Allsvenskan sparkes først i gang om godt og vel en måned, den 10. april.


Af Martin Schmidt
Lørdag 17. april
Fredag 16. april