LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Michael Madsen: AB er en hæderkronet klub

| 2. Division | 5 kommentarer
Michael Madsen: AB er en hæderkronet klub
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

AB - Aarhus Fremad
2. Division Oprykningsspil (22/04)
bet365 1,85 3,40 4,00
NordicBet 1,86 3,45 4,00
Oddset 1,85 3,35 4,00

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Den ny AB-træner Michael Madsen kalder klubben for stor og hæderkronet, og håber at han kan genrejse Gladsaxe-mandskabet gennem begejstring og glæde.

Michael Madsen nåede kun at være ledig på markedet i kort tid efter farvellet med Greve inden han fandt sig en ny arbejdsgiver.

Den tidligere Superliga-spiller skal fra nytår stå i spidsen for 2. divisionsklubben AB, hvor han selv har en fortid som aktiv.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang. Jeg har haft nogle helt fantastiske oplevelser ude i AB under Christian Andersen.

- Så har man haft de glæder i en klub, som jeg har haft, så glæder man sig bare endnu mere til at komme igang, siger Michael Madsen til bold.dk.

Dengang Michael Madsen optrådte som aktiv på AB-holdet hørte Gladsaxe-klubben til i toppen af dansk fodbold, men i første omgang drejer det sig om at skabe noget glæde i klubben, mener han.

- Jeg ville lyde som en idiot, hvis jeg begyndte at tale om mesterskab og Champions League. Så det er slet ikke det mine tanker går på.

- Vi skal have bygget noget godt op igen, og jeg mener det helt seriøst når jeg siger, at AB er en stor og hæderkronet klub i min optik.

- Vi skal have noget gejst og energi tilbage i klubben. Vi skal i fællesskab forsøge at skabe en begejstring via en masse sejre og gerne nogle i træk, så man ligesom kan mærke glæden fra vores fans for alvor, afslutter Michael Madsen.

Han understreger samtidig, at han har nydt sine fem år i Greve, som han kalder for fantastiske og lærerige, ligesom han sender en stor tak til spillertruppen og bestyrelsen for opbakningen undervejs.

Michael Madsen har første arbejdsdag i AB mandag d. 8. januar.

kenneth@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

5 kommentarer

Guail0 21:57          
Lige de ord jeg ville høre fra en ny træner!

Jeg glæder mig til at se hvordan han griber det an, han har heldigvis en lang vinterpause til at få banket noget stolthed ind i de her gutter.

Velkmmen MM!
Allan FA 00:13          
Meget sympatisk træner
poh 02:38          
Stort velkommen til MM! Et af mine idoler fra dengang vi klarede os godt i superligaen.

Han har jo ret når han siger vi er en slumrende kæmpe i dansk fodbold. Og så er det trods alt heller ikke længere tid siden, at vi var gode. Eksempelvis har AB vundet to gange bronze og en pokaltitel i den periode der er forløbet siden AGF sidst kunne iføre sig nogen som helst form for medaljer.

Håber Bjerg får en god ny stilling, for ham kan jeg godt lide.
Men måske Madsen lige har den gejst og entusiasme spillerne har brug for nu.
Nicodemus 11:46          
poh:
Eksempelvis har AB vundet to gange bronze og en pokaltitel i den periode der er forløbet siden AGF sidst kunne iføre sig nogen som helst form for medaljer.
Sølvmedaljer i pokalturneringen er en form for medaljer... Men ellers har du fuldstændig ret. AB har bare ikke det samme økonomiske grundlag og en meget skarpere konkurrence om talentmassen, end AGF.
Det er ihvertfald ikke noget, der kan lade sig gøre kontinuerligt, uden støtte fra erhvervsledere med en forkærlighed for AB.
Grøn af misundelse 12:31          
Nu ikke altid træneren der bærer klubben og holdet,
så man tydeligt med per Fransen , rykket ned med Ab og nu sikkert op med Hvidovre
Fredag 19. april