LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Michelsen: Esbjerg er et atypisk oprykkerhold

| Superligaen | 1 kommentar
Michelsen: Esbjerg er et atypisk oprykkerhold
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,14 3,85 3,10
Oddset 2,20 3,80 3,05

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

OB-træner Jakob Michelsen ser Esbjerg som et atypisk oprykkerhold. Han har stor respekt for dem, men OB går også ind til opgøret med selvtillid, siger han.

Fredag aften mødes Esbjerg og OB, når Superligaen vender tilbage efter landsholdspausen.

OB er formstærke og uden nederlag i fem kampe og de takter vil cheftræner Jakob Michelsen naturligvis gerne fortsætte mod oprykkerne. Men det er et oprykkerhold, som han har stor respekt for.

- Esbjerg er et atypisk oprykkerhold, og det er ikke så mange år siden, at de var med i toppen og spillede europæisk. De har et flot stadion og en god trup, så vi skal have respekt for dem, siger Jakob Michelsen til OB's hjemmeside.

- Det gælder ikke kun i forhold til deres historik, men det gælder bestemt også i forhold til deres seneste resultater, hvor de har vundet 1-0 i tre kampe på stribe, hvis vi ser bort fra FCK-kampen. Det er dygtige modstandere som Brøndby, AaB og SønderjyskE, de har besejret,  og det har de gjort ved at være rigtig godt organiserede, ved at stå kompakt og ved at udnytte deres dygtighed i omstillingsspillet.

- Men når det er sagt, så har vi også alle grunde til at gå til kampen med en god selvtillid efter en periode med gode resultater. Vi har fået stabiliseret vores defensiv, og spillernes fornemmelse for hinanden på banen, bliver bedre og bedre. Så jeg forventer et tæt opgør, hvor vi selvfølgelig skal jagte sejren, for det ville være rigtig sjovt med den tredje udesejr i træk.

OB ligger med seks point efter de første otte kampe, mens Esbjerg har 11.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

1 kommentar

longway666 19:18          
Har taget hårdt på den gode Michelsen den uges pause de har haft.
Syntes han er kommet til st se ældre ud;)
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj