Luk

Michelsen om banerne: Alle har udfordringer

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AC Horsens - OB 0-0
Superligaen Grundspil

Jakob Michelsen forklarer, at alle mandskaber har problemer med baneforholdene i 3F Superligaen, som gør det lettere af forsvare end at score mål.

OB har stadig en god chance for at spille sig i top seks i dette forår, selvom holdet har spillet 0-0 i deres seneste to kampe.

Søndagens nullert på udebane mod Horsens var igen en kamp, som var præget af, at baneforholdene på denne årstid gør det svært at skabe chancer.

Det fortæller OB-træner Jakob Michelsen efter kampen.

- Jeg tror alle hold har sine udfordringer på denne årstid, hvor det er noget nemmere at forsvare sig end at skabe store oplagte muligheder. Men derfor skal vi selvfølgelig stadig blive bedre til at spille hurtigere og skabe flere chancer.

- Jeg har det lidt dårligt med at snakke om baner, for sådan er det, når man starter sæsonen d. 3 februar. Det er den situation, som vi er blevet stillet i. I dag var vi ikke stand til at spille hurtigt nok mod et hårdt arbejdende og godt forsvarende AC Horsens-mandskab, som både i sidste runde mod FC Midtjylland og nu mod os, har forsvaret sig rigtig, rigtig fint. 

- Det sværeste er at skabe chancer mod et velorganiseret forsvar, det skal vi selvfølgelig øve os i. Om det spillernes, banernes eller trænerens skyld må stå hen i det uvisse. Faktum er, at vi skal blive bedre til at spille endnu hurtigere.

Næste kampe vigtige for tabellen

Michelsen er dog trods alt godt tilfreds med at holde nullet igen og hive et point med videre til nogle afgørende kampe mod direkte konkurrenter i tabellen.

- Når vi lykkes med, at spille den ind i mellemrummet, så skal vi have endnu mere kvalitet til at kunne skabe chancer. Dét, skal der til for at vinde fodboldkampe, men så må man nøjes med det næstbedste resultat, som er at spille til nul igen og få  uafgjort. Nu ser vi frem mod de næste kampe mod hold omkring os, som kan blive meget afgørende for tabellen.

OB er placeret som nummer syv i Superligaen, hvor holdet har tre point op til SønderjyskE i den vigtige top seks.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar