Luk

Michelsen til LBK-fans: Vi er midt i en pandemi

| 3F Superliga | 53 kommentarer

Infoboks

Lyngby - OB 0-3
Superligaen Grundspil
7' 0-1 Jeppe Tverskov
31' 0-2 Ayo Simon Okosun
49' 0-3 Jeppe Tverskov

Jakob Michelsen kom med en opsang til de Lyngby-fans, der heppede sammen i fredagens Superliga-kamp.

Fredag vandt OB over Lyngby i 3F Superligaen med en sikker sejr på 3-0 på udebane.

Efter kampen var OB's cheftræner, Jakob Michelsen, godt og grundigt irriteret på de Lyngby-fans, som han oplevede ikke holdt afstand og som stod og heppede sammen på stadion. Det sagde han efter kampen til TV3 Sport.

- Jeg forstår ikke, at når alle klubber gerne vil have flere tilskuere på stadion, at Lyngby så ikke skrider hårdere ind, når der står 100 mennesker sammen og hopper og danser. PÅ den måde får vi aldrig flere tilskuere, sagde Michelsen til TV3 Sport og fortsatte:

- Vi står midt i en pandemi, og jeg må slå et slag for, at vi gerne vil have flere tilskuere på stadion. Klubberne har vist, at de kan håndtere det med sektioner af tilskuere, der holder afstand. Så kan det godt irritere mig lidt, at folk står og hopper og danser tæt på hinanden i dag. Vi lever af tilskuere.

- Jeg så det inden og i slutningen af kampen. Det hører sig ikke til. Vi står i en alvorlig global krise, og klubberne kæmper for jobs og for deres eksistens. 

Fredag blev samtidig dagen, hvor de nuværende restriktioner, der begrænser antallet af personer på danske stadion til 500, blev forlænget af regeringen frem til nytår.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Johannes Skjøth
Tirsdag 24. november