LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Middelfart gafler Esben Petersen

| Middelfart | 2 kommentarer
Middelfart gafler Esben Petersen
Foto: Middelfart Boldklub

2. divisionsklubben Middelfart Boldklub har skrevet en toårig kontrakt med Esben Petersen, der senest har spillet i FC Fredericia .

Middelfart styrker offensiven med 25-årige Esben Petersen, der på transfervinduets sidste dag ophævede sin kontrakt med FC Fredericia.

Petersen har således skrevet en toårig kontrakt med Middelfart, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Esben har i flere år været en ønskespiller for Middelfart Boldklub, og det er langt fra første gang at der har været dialog mellem parterne. Esben kender både Jan Vingaard og jeg indgåede fra samarbejde i tidligere klubber, så da muligheden bød sig, var det bare med at slå til, siger direktør Søren Godskesen. 

- Esben er udset til at byde ind på de offensive pladser, og han er samtidig en fuldgod erstatning for Martin Hedeager, som stopper i Middelfart ved kontraktudløb om godt 3 måneder, siger direktøren.

Esben Petersen kommer til klubben med en ambition om at spille med i toppen af rækken. 

- Efter at jeg fik ophævet min kontrakt med FC Fredericia, har jeg været på udkig efter en klub, hvor jeg kunne se mig selv i flere år. Middelfart har fået opbygget et godt set-up og en stærk spillertrup, som jeg har store forventninger til i de kommende år, siger Petersen.

- Der er ingen tvivl om at jeg har valgt Middelfart for at spille med om de helt sjove pladser i 2. division, og for at være en del af klubbens stærke konkurrencemiljø. Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen, og ser frem til at hilse på mine kommende holdkammerater", udtaler Esben Petersen om skiftet til Middelfart.

Esben Petersen har desuden en fortid i Marienlyst, OB og AC Horsens.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj