LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Middelfart henter tidligere FCM-profil

| Danmark | 1 kommentar
Middelfart henter tidligere FCM-profil
Foto: SønderjyskE
Middelfart har indgået en kontrakt med den tidligere FC Midtjylland-spiller Adigun Salami, der tager foråret i 2. divisionsklubben.

Adigun Salami var for nogle sæsoner siden en profil i FC Midtjylland, men i SønderjyskE gik karrieren i stå grundet mange skader. Nu skal der gang i stængerne igen, og det skal ske i Middelfart.

Middelfart har indgået kontrakt med Salami gældende for foråret. Han bliver dermed holdkammerat med Femi Oluwafemi Ajilore, der også har en fortid i FCM.

- Vi har set Salami i to træningskampe og på træningsbanen i godt tre uger, og ud fra det vi har set, har vi valgt at tilknytte Salami på en kontrakt til d. 30.6.16, siger sportschef Lars Mejnert i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi håber, at vi kan være med til at hjælpe Salami’s karriere tilbage på sporet igen, og vi har en rigtig god mavefornemmelse og glæder os til at se ham i den blå trøje.

Salami skal nu forsøge at hjælpe Middelfart til oprykning fra 2. division. CV'et tæller over 100 Superliga-kampe for FCM.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

1 kommentar

mikkelcp 16:26          
wtf
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april