Luk

Middelfart og Odder reddet med sejre

| 2. division | 1 kommentar

Middelfart slog Djursland 3-0, og Odder ordnede topholdet Rishøj med samme cifre, hvilket sikrer begge mandskaber en ny sæson i 2. division Vest.

2. division Vests næstsidste runde, der blev afviklet lørdag eftermiddag, bød på adskillige opgør med vigtige point til bundstriden på spil.

Middelfart havde bundproppen Djursland på besøg og hev en sikker 3-0-sejr, som Kristoffer Strangholt grundlagde med to scoringer, og det bringer Torben Mølbys tropper op på 35 point.

Og det er med rundens andre resultater nok til at sikre dem overlevelse før næste lørdags finalerunde.

Oprykkerne Odder kunne med en sejr over rækkens nummer to, Rishøj, ligeledes endeligt sikre sig en ny sæson i den bedste række, og den mission lykkedes på fornem vis med en 3-0-sejr, som Ask Ullerup, Jeppe Pedersen og Dzejlan Karalic skaffede.

Andre steder var der knap så meget at spille om.

HIK havde således Thisted på besøg hjemme, og her sneg hjemmeholdet med 2-2 sig forbi Rishøj i tabellen og op på andenpladsen. Mathias Thrane scorede begge HIK's kasser.

Jammerbugt beseglede hjemme sin fjerdeplads i tabellen med en 2-0-sejr over midterholdet Svendborg, der allerede på forhånd havde sikret sin billet til næste sæsons 2. division Vest.

Ringkøbing og Brabrand dystede i det vestjyske om subtop-placeringerne, og det slap hjemmeholdet bedst fra med en hjemmesejr på 5-2 trods 0-2 ved pausen.


Af Mikael Blond
Søndag 16. januar
Lørdag 15. januar