LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Middelfart sikrede førsteplads med uafgjort

| 2. Division | 1 kommentar
Middelfart sikrede førsteplads med uafgjort
Foto: Middelfart Boldklub
Middelfart BK overvintrer på førstepladsen i 2. divisions gruppe 2 efter at have spillet 1-1 mod BK Frem. Samtidig hentede Slagelse en sen 1-0-sejr over Hillerød.

Denne weekend markerer afslutningen på efterårssæsonen i 2.division, og Valby Idrætspark skulle Middelfart forsøge at hente en sejr over BK Frem, så det fynske mandskab kunne gøre sig sikker på at overvintre på førstepladsen i gruppe 2.
 
Middelfart har dog vejret nogen på slingrekurs på det sidste, og har således både vundet, tabt og spillet uafgjort i deres sidste tre kampe.
 
Gæsterne skulle dog tage styringen i dagens kamp fra første fløjt, men på trods flere store tilbud og en kæmpe stor én af slagsen til Søren Andreasen efter 39 minutter, gik de to mandskaber målløse til halvleg.
 
I anden halvleg kom Frem bedre i kampen, men hverken værterne eller gæsterne kunne her til eftermiddag slå hul på målbylden, og så endte kampen målløs.
 
Det ene point sikrer dog, at Middelfart overvintrer på 2. divisions gruppe 2's førsteplads.
 
Andetsteds hentede Slagelse en sen sejr over Hillerød, da Jakob Skovgaard i fire minutters overtid fik sparket et straffespark ind og sikrede herved gæsterne de tre point. Slagelse sluttede derfor efterårssæsonen godt efter ikke at have vundet i deres fire forrige forsøg.

Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

1 kommentar

leoni 17:48          
Kampen Frem-Middelfart endte 0-0
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april