Luk

Middelfart sikrer sig 20-årig midt fra Horsens

| 2. Division | 4 kommentarer

Infoboks

Middelfart har skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Matthias Præst, der skifter til klubben fra AC Horsens. 

Middelfart er ved at opruste til den kommende sæson af 2. division, og nu kan klubben præsentere en ny spiller. 

Den fynske klub skriver på sin hjemmeside, at mandskabet har skrevet kontrakt til sommeren 2022 med 20-årige Matthias Præst. Han har senest været i AC Horsens. 

- Vi har set Matthias spille flere gange og har fået nogle rigtigt gode referencer på ham. Han er en dygtig spiller, som er meget læringsparat og stærk på bolden.

- Han har gennem det sidste år været en fast del af Superliga-truppen i AC Horsens, og han har uden tvivl lært meget i deres professionelle miljø. Vi har store forventninger til Præst her i Middelfart og vi ser frem til at være en del af hans udvikling som fodboldspiller i de kommende år, siger direktør Søren Godskesen til Middelfarts hjemmeside. 

Matthias Præst mener, at Middelfart er et godt skifte for ham.

- Jeg har været på udkig efter en god klub, hvor jeg kan tage mit næste skridt som fodboldspiller. Jeg har forhørt mig bl.a. hos tidligere holdkammerater, og jeg har kun hørt gode ting om klubben. 

- Den stærke spillertrup og det gode træningsmiljø tiltaler mig, så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med træningen med mine nye holdkammerater, siger Matthias Præst til klubbens hjemmeside. 

Præst fik en kamp i 3F Superligaen i denne sæson for AC Horsens. Det var mod Silkeborg 21. juli 2019, hvor han fik få minutter på banen.


Af Anders Jensen
Tirsdag 27. oktober
Mandag 26. oktober