Luk

Middelfart tester senegalesisk midtbanemand

| 2. division | 3 kommentarer

Infoboks

Creteil - FC Bastia-Borgo
National (10/12)
Oddset 2,35 3,10 2,80

Senegalesiske Pape Gassama, som er midtbanespiller, er i disse dage til prøvetræning i Middelfart Boldklub.

Middelfart Boldklub går efter oprykning til 1. division i foråret, og som led i den plan har klubben indtil videre rustet op med Nicklas Vemmelund og Kent Jørgensen.

Klubben er dog fortsat på udkig efter et par forstærkninger, og i denne uge er senegalesiske Pape Gassama forbi Fyn til prøvetræning.

Den 21-årige midtbanespiller har senest spillet i franske Creteil i den tredjebedste række, og sportschef Søren Godskesen glæder sig til at se ham i aktion.

- Vi har set ham i to dage. Den ene dag var i løbesko, og den anden var i stiv kulling og to minusgrader, så det er svært at bedømme noget på ham endnu. Men nu får han lige to træningspas og en testkamp til at bevise sig.

- Vi får tilbudt et hav af spillere, og vi er selvfølgelig nødt til at sortere lidt i det ved at se noget video. Det har jeg også gjort med Pape, og det så egentlig meget godt ud, så vi prøver at give det chancen, siger Søren Godskesen til bold.dk.

Udover den senegalesiske midtbanespiller er den amerikanske keeper Ryan Buckingham også på prøve i disse dage.

- Han er gledet ud af uddannelsessystemet derovre og ville gerne prøve at komme til Europa og læse i en periode, og det vil han gerne kombinere med at spille noget fodbold, så vi ser, om det kan komme til at passe sammen.

- Vi skal i hvert fald have en målmand, og Ryan kunne godt være et rigtig godt bud. Derudover skal vi nok have en enkelt eller to ind, siger Søren Godskesen.

Ryan Buckingham har senest spillet for University of San Francisco i USA.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

3 kommentarer

egebjerg99 02:14          
Tror Middelfart kunne gøre et ret godt scoop her!!
Ventebassen 09:23          
Sorte kufferter
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december